Kiusanhenki


Ruskosuohaukka ja varikset! Se on yhtä jahtaamista ja kiusantekoa kokoajan. En tiedä miksi? Syökö haukka variksien poikaset vai mistä lie tässä on kyse. Varikset ajattavat kyllä myös sääksiä!

Tässä toisessa kuvassa ollaan jo niin sanotusti höyhenissä kiinni! Vaikea saada selkoa, missä on varista ja missä haukkaa!! No, onpa kuvaajille mielenkiintoa ja bongareille tietty myös.


Kommentit

Vikki sanoi…
Saitpa hyvin tarkennettua tuon tilanteen.
On tämä, ainaista taistelua keskenään, kai tämä kaikki on lasten parhaaksi!
Katinka sanoi…
No jo onkin menoa ja meininkiä. Selvästikkään eivät tule toimeen samalla reviirillä. Oli varmasti mielenkiintoista katsottavaa =).
Cheri sanoi…
Aivan mahtavia luontokuvia taas täällä oikein roppakaupalla. Samoja elukoita täälläkin näkee, mutta ei näin läheltä :) Haukat ja varikset tappelevat, varikset ovat uhka rastaille, ne tappelevat, kirjosipot ja talitintit tappelevat.... voi tätä luonnon harmoniaa :)
Kvilttaaja sanoi…
Varikset kiusaavat kaikkia muita luontokappaleita. Ne kiusasivat aikoinaan jopa 60-kiloista newfoundlandinkoiraani. Ihmistä ne onneksi kunnioittavat ja väistävät.
Rautalintu sanoi…
Voin tuohon Kvilttaajan kommenttiin lisätä, että täällä hyökkäsivät yhtenä keväänä tiellä kulkevien ihmistenkin kimppuun. Olivat rakentaneet pesän ihan siihen tienvarren puistikkoon ja ohikulkijat olivat niiden mielestä selvästi uhka poikasille.
Äityli-Mummo sanoi…
Mie oo vuosii sitte ajanu pyöräl varista karkuu, tuntu et kynnet o päänahas kii, sit pääsi pujahtammaa alikulkutunnelii. Tänäaamun seurasi ku räksät anto varikselle kyytii, komiat ol kiemurat :D