Vahdinvaihto


Kurjet hautovat vuorotellen. Tässä iloinen vapaavuorolainen. Se kävi hieman pesulla ja sitten oli sukimista, pyrähdyksiä ja hyppelyä. Pitää nauttia hetkestä.


Ehkä n. 10 päivää vielä ja poikaset kuoriutuvat toivon mukaan.


Ekan kerran tälle vuodelle, ettei tornilla jäätynyt. Oli juuri sopiva. Siellä on vaan nyt jotain ötökkää aivan hurjana. 


Huomenna on sitten äitienpäivä. Korkattiin tänään jo kakku kun tytär lähti nyt illalla kotiinsa. Sääennuste kokoajan hieman huononee. Toivottavasti huomennakin pääsee kuvaamaan!Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Hienoja kurkikuvia. Näin tänään kolme tai neljä kurkea. Kaksi oli maassa ja yksi lensi. Luulen että neljäs oli sama kuin kolmas, kävi vain välillä muualla liihottelemassa ja palasi sitten.
Rautalintu sanoi…
Upeat kuvat. Itse oon katsellut kurkia tuossa pellolla, mutta siitä ei saisi näin hienoja kuvia, kun pelto on mustaksi äestetty. (Ja naapuri toi siihen jo perinteeksi muodostuneen äitienpäivätervehdyksen = lietelantaa.)
Huopalintu sanoi…
Onneksi nyt hiukan lämpenee, on linnuillakin ollut kylmä kevät. Lintujen kautta on ihana seurata luonnon heräämistä kevääseen. Eilen aamulla katselin lammen rannalla, kuinka tutut joutsenet nukkuivat aamuauringossa rantatörmällä, tunnelma oli suloinen, melkeinpä liikuttava.