Ota kiinni, jos saat


Kun kuvasin joutsenia pellolla, yllättäen pörhälsi rusakkokin sinne. Jestas miten kovaa vauhtia se pinkoi! Aluksi en tajunnut sitä kuvata, ehti siis tosi kauas jo, mutta nämä pari räpsyä nappasin. Niitä on aika paljon luonnossa, nähtävästi oli hyvä talvi heille. Uusia pikkurusakoitakin näkee. Meidän pihassa eilen pomppi parikin, mutta juuri niin auton takana, ettei kuvaa saanut.

Sää on kaunis näin vapunpäivänä. Lähden kohta ulos. Ei mikään hirveän lämmin keli vielä, + 5 C. Tornille tietty täytyy suunnata. 


Kommentit

Keskeneräinen sanoi…
Onpa vauhtia!

Naapuri mainitsi nähneensä meidän kotirusakon tuossa viereisellä pellolla ottamassa aurinkoa selällään. Vähän jouduin naapuria haastattelemaan, ennen kuin paljastui, että otus otti siis aurinkoa selkäänsä. Olisikin ollut melko näky muuten!
Äityli-Mummo sanoi…
Mutkat suoriks :D
Vauhti päällä keväsäällä ;) Ihan tässä runosuoni alkaa pitkästä aikaa sykkiä, kun on niin kaunis päivä toukokuun ;) Hyvää vappua!
Kivipellon Saila sanoi…
Olipa melkoista menoa! Hienot kuvat sait! Oikein hauskaa Vapun jatkoa!
Rautalintu sanoi…
Meillä taas tuntuu olleen tavallista vähemmän rusakoita. Niillä on varmaan ollut huono talvi ruoan suhteen, koska tulevat vieläkin ruokintapaikoille. Yleensä ne katoavat kevättalvella pihapiiristä.