Kärppänä


Pari kärppää asustaa ihan tässä lähellä, vartin ajomatkan päässä. Se on haasteellista, että ne ovat näkyvillä klo 10.15-10.35 välillä. Olin laittanut kellon soimaan klo 9. Olin aivan ajoissa lähdössä. Auton rengas ei halua kääntyä, sillä sen takana on jääkimpale. Se potkittiin pois. Sitten sanoo takin vetskari poks! Liikaa vaatetta alla. No, se täytyy saada jengoilleen tai sitten sen takin saa leikata päältä pois. 

Vihdoin matkaan! Ehdin n. minuutin kuvata elikkoa ja kaiken huipuksi en ehtinyt säätää kameran asetuksia ollenkaan. No, nämä sain. Todistetusti olen ekan kerran eläissäni kärpän nähnyt!


Kärppä olikin isompi kun kuvittelin, mutta huomattavan liukas liikkeissään! En olleenkaan pysynyt sen mukana.


Kiva oli kuitenkin tavata näin vuoden viimeisänä päivänä!


Porukkaa oli kuvaamassa paljon. Josko huomenna jaksaisi käydä yrittämässä paremmalla onnella uudelleen. Saa nähdä. Se löysi hiiren tai myyrän ja sen jälkeen ei enää näkynyt.


Kommentit

Kivipellon Saila sanoi…
Vaikka olikin hiukan alkuvaikeuksia, lopussa kiitos seisoo! Upeat kuvat sait! Kaunis kärppä!!

Oikein ihanaa Uutta Vuotta 2018! Toivottavasti se tuo tullesssaan iloa, terveyttä, hienoja kuvauskohteita ja kaikkea kivaa tullessaan!
Rautalintu sanoi…
Ai että, miten mahtava tapaaminen! En oo ikinä nähnyt kärppää luonnossa.
Häivähdys sanoi…
Voi mikä vilistäjä :D
Sait kuitenkin kivat kuvat!
Huopalintu sanoi…
Oo, wau! Nätti pylly hänellä :D
Varpuslintu sanoi…
Voi, kärpät ovat niin mainioita! Kivat kuvat. :)
Kvilttaaja sanoi…
Upeita kärppäkuvia. Minä onnistuin kerran saamaan pari, mutta ei lähellekään kuviesi laatua. Koetan aina katsella lumelta kärpän ja lumikon jälkiä, mutta ei juuri ole tuuria. Kerran syksymmällä näin lumikon jäljet, Ne ovat kamalan pienet. Sehän on sellainen minikokoinen eläin. Miten ihmeessä tiedät, että kärppä liikkuu juuri 10:15-10:35? Voiko ne olla todellakin niin tarkkoja?
Tillariina K. sanoi…
Kvilttaaja, ne kärpät asuu yhden kuvauskaverin työpaikan pihalla! Ovat kahvihuoneesta niitä tarkkailleet jo useamman päivän! Kellonaika on aika tarkka siis. Tänään kökin siellä 45 min ja näin vain päästä vilauksen! Jos huomenna kävisi uudestaan...:)