Pähkinä purtavaksi


Kerran taas mun luottomalli paikalla! Kuvat tietty otettu sisältä ikkunan läpi. Onneksi ihan vähän taivas repeili ja sain jonkin verran valoa. Ei oo kuvat niin rakeisia kun tavallisesti tähän aikaan vuodesta.


Tyylikäs sivuprofiili. Enpä muista talvea, että meillä olisi käynyt närhet niin usein ruokinnalla! Tämä tapaus on kuitenkin paras! Se ei vaan käväise hakemassa pähkinää ja häivy siinä samassa. Se keimailee ja pörrää orrella kauan ja hartaasti!


Joulu lähestyy! Olisi kiva tarjota linnuillekkin jotain ekstra hyvää syötävää! Pitää miettiä! Ehkä mä teen herkkukakun kookosrasvasta ja monenlaisista siemenistä & pähkinöistä!


Ainakin yksi rusakkokin käy pihassa. Nyt kun on ollut lunta, niin jäljet näkyvät! Muuten ei olla nähty kyllä pitkäkorvaa! Olisi kiva päästä Aulangolle kuvaamaan lintuja, mutta siellä ei ole kuulemma ruokaa tipuille, joten ei ole lintujakaan! En oikein ymmärrä, miksi paikallinen lintuyhdistys ei saa vuodesta toiseen hommaa toimimaan? Minusta on jotenkin noloa kun ruokaa ei enimmäkseen ole tarjolla ja kuitenkin toitotetaan, että ruokintaa ei saa lopettaa kun sen aloittaa! 

Vein keskiviikkona talisiemenköntin meidän Hattelmalan lintutornin ruokintapaikalle. Siellä ei ruoka lopu. Mun on helppo sinne viedä kun on työmatkan varrella. Kun seuraavan kerran on säätä, vien sinne Aulangolle kanssa. Oon vaan niin lyhyt, että en saa sitä kovin korkealle.


Kommentit

Nämä sinun ottamat kuvat ovat aina niin mainioita ja upeita <3
Närhi on komea lintu.
Onnistuneet kuvat, joista huomaa että mannekiini oikein poseeraa.
Piia sanoi…
Todella hienoja kuvia jälleen kerran! :)
Liplatus sanoi…
Hienosti onnistuneita kuvia ikkunan läpi kuvaten.

Hyvä olisi lintujakin auttaa ruokkimalla.
Ikävää jos linnut katoaa ruoan puutteen takia.
seita sanoi…
Hienoja närhikuvia.
Carola Lehtonen sanoi…
Upea tuo närhi ja hienosti olet saanut vangittua poseerajan kuviin:) Mukavaa viikonloppua!
Rautalintu sanoi…
Tykkään etenkin tuosta sivuprofiilikuvasta. Se on jotenkin niin valoisa.
Huopalintu sanoi…
Närhiä näkyy useampikin kappale päivittäin meidän ruokintapaikalla. Tein kookos-siemenherkkuja, mutta luultavasti joku tyttötikoista varasti ne kaikki :( Näin kun hakkasi narua poikki. Kyllä harmittaa, olisi pitänyt olla rautalankaverkko päällä. Ihanat kuvat :)
Päden paja sanoi…
Upeita kuvia♥ Niin kaunis lintu tuo närhi! Leppoisaa viikonloppua ja joulun odottelua!
Sussi sanoi…
upea lintu ja kuvat!
Saraheinä sanoi…
Hyvät kuvat närhestä!