Tytöt


Nyt tarvii korjata aiemmin kirjoitettua! Meidän ruokinnalla käy siis isäfasaani, sen viime vuoden poikalapsi ja sitten neljä tyttöfasaania, sillä viides näyttääkin pikkuhiljaa muuttuvan pojaksi sekin. Kaula jo vihertää ja pyrstö pitenee. Hmm...aika sekalaiset nämä sukulaissuhteet! 

No, tytöt tykkää patsastella tuossa orrella. Ei oo tarkoitustakaan syödä, vaan näytellä itseään! Meinasi takana näkyvässä omppupuussa närhi saada raivarit kun se odotti vuoroaan päästä syömään ja pimut vaan poseeraa! Pääsisi jo vaihteeksi kuvaamaan muitakin tipuja kun pihalla näkyviä!

Kommentit

Maria sanoi…
Voi että miten mainionnäköistä poseerailua, kyllä tytöt osaa, ja vissiin pojatkin!
Äityli-Mummo sanoi…
Nää o sit ihana näkösii pullukoita !
Kvilttaaja sanoi…
Oletpa saanut ihanan kuvan. Meidänkin naapurustossa liikkuu fasaani. Voi olla että tyttöjäkin on, mutta uroksen olen nähnyt liikkuvan useampaan kertaan.
Tuulikki sanoi…
Ohhoh, olipas mielenkiintoinen postaus. Komean näköisiä lintuja nuo fasaanit.
Minä laitoin lintulaudan vasta vuosi sitten meille, kun nuo kisut alkavat olla jo niin vanhoja kyttäämään lintuja. Täällä meidän kylällä joka talossa on kyllä ruokittu lintuja, mutta meidän kohdalla linnut ovat saaneet lentää ohi. Mutta nyt näyttää lupaavalta..
Mainioita kyllä nämä sinun lintu- ja varsinkin oravakuvat :)
Kivipellon Saila sanoi…
Onpa tosi upeita pimuja teillä!! Meillä on vain pikkulintuja - tinttejä ja punatulkkuja sekä muutama närhi ja harakka, fasaanit ovat tosi kauniita.
Rautalintu sanoi…
Kylläpäs ovatkin osanneet asettua hienosti kuvattaviksi!

Hyvää uutta vuotta!