Harmaasorsat


Minusta tosi kaunis lintu, vaikka värit ovat tosi hillityt! Jos nyt oikein muistan meidän "omallakin" Hattelmalanjärvellä olisi nähty vierailijana pariskunta nyt keväällä, mutta viihtyi sen verran kaukana, että saiko kukaan kuvaa, en tiedä! Suomenojalla se ainakin onnistuu. Taisi parikin pariskuntaa pyöriä ihan rannassa. Valo vaan tuli ns. väärästä suunnasta, että piti vähän hyppiä ja etsiä kuvakulmaa.


Naaras on jotenkin enempi sorsamainen, siis sinisorsamainen. 


Yritin kovasti saada sellaista kuvaa, missä koiraan höyhenet näkyisivät, niin tyylikkäät! Ehkä tässä alimmassa kuvassa parhaiten.


Vapunpäivä on näemmä luvatusti harmaa ja sateinen. Viikonlopuksi kuitenkin luvassa kaunista säätä. Sitä odotellessa! Parasta on kyllä lomailla ja nauttia! Edessä kolmen päivän työviikko! Ei paha!!


Kohta näilläkin alkaa pesintäurakka! Ei linnuillakaan ihan helppoa ole! Niin paljon nämä eiliset linnut pyörivät mielessä, että näin untakin linnuista! Kivaa unta onneksi!! Nyt on toukokuu!! Mahtavaa!! 

Hyvää vappua!


Kommentit

Marru sanoi…
Ihailin jo instan puolella sun lintukuvia, upeita kuvia ja kauniita lintuja! Oikein hyvää vapunpäivän jatkoa :)
Rautalintu sanoi…
Onpa todella kaunis kuviointi höyhenissä!
Äityli-Mummo sanoi…
Aiva mielettömä upeet kuvioinnit, etekii tuol herral!
Päden paja sanoi…
Nämä sinun lintukuvat on kyllä niin upeita kaikki♥ Leppoisaa vappuiltaa ja alkanutta toukokuuta♥
Carola Lehtonen sanoi…
Nämäkin uusi tuttavuus minulle, uroksella hieno höyhenpuku,tosiaankin. Hyvää toukokuuta, toivottavasti jo alkaisi ilmat lämpenemään.