Ormajärven jämät


Tämä kuva on kyllä puhdistamon altailta, vaan melkein sama paikka! Lokeilla on ihan oma "silta"!


Ormajärvellä näkyi olevan ainakin kaksi saarta ihan puhdistamon rannasta katsottaessa.  Saaret ovat aina minua kiehtoneet. Tädilläni on saari järvellä. Siellä oli pieni vanha saunarakennus. Kerran uskalsin sinne lapsena mennä veneellä! Veneily ei oo ihan mun juttu. Eikä siihen aikaan (45 vuotta sitten) juuri kukaan käyttänyt pelastusliivejä, ainakaan sisävesillä!


Tukkasotkia näkyi ehkä kymmenkunta. Ne uiskentelivat rauhallisesti.


Punasotkia oli kaksi pariskuntaa nyt ainakin. Pysyivät myös aika kaukana! Äijästä sain napattua parhaimman kuvan kun lähti uimaan muita hitaammin rantavesistä!!


En mä sitten töihin lähtenytkään. Huonosti tuli nukuttua 5 tuntia yöllä itseäni rapsutellen. Kutina oli sietämätön. Sivelin rokkoa laastarin päältä jääpalalla. Otin antihistamiinia, raavin kaulaa ja mahaa, että jos se oheistoimintana helpottaisi. No, vähän helpotti. 

Kommentit

Carola Lehtonen sanoi…
Hienoja kuvia vesilinnuista.Toivotaan nyt,että olosi kohenee, hyvää Helatorstaita ja kuvaus säitä, luvattu ainakin sellaisia on.
Sussi sanoi…
Lokeilla on mukava paikka!
Päden paja sanoi…
Hienoja kuvia kaikki, mutta tuo alimmainen on aivan upea! Voi harmi ettet saanut nukuttua ja kutina kiusaa, toivottavasti helpottaa pian♥ Kaunista ja leppoisaa helatorstaista♥
Äityli-Mummo sanoi…
Mukava lokkiyhdyskunta ihka omal laituril.