Kotiarestia iski!


Olin niin kovasti odottanut sunnuntain valokuvausreissua, vaan kotiarestiksi meni! Lauantaina illalla nousi rintaan rakkulaihottumaa, vyöruusu! Hyvin tunnistin, sillä viimeksi sen podin toissakesänä. Ihottuma on melkein samassa kohtaa! Olo on inha, kuumetta, särkyä ja kutinaa. 


Pitää soitella työterveyteen, voiko mennä töihin minä päivänä. Huomenna kyllä lepäilen, sen verran huono olo. Vyöruusu on vaarallinen vauvoille, vakavasti sairaille ja odottaville äideille. Se voi aiheuttaa vesirokon niille, jotka  eivät ole sitä sairastaneet tai saaneet rokotetta sitä vastaan! Se tarttuu pisaratartuna ja pinnoilta. Rakkulat olisi syytä peittää hydrokolloidisiteellä. Sellaista minulla ei ole. Viimeksi sellainen laitettiin terpparissa. Nyt on vaan iso laastari, että en rapsuttelisi rakkuloita. Silmiin ei olisi hyvä tartuttaa! Vedän järkyttävän kallista herpeslääkettä 36 euroa/ 2 päivän kuuri, pitäisi syödä viikon verran!

Kun ei päässyt ulos, niin kuvasin sisältä meidän pihaoravia, joita pörräsi 4-5 kappaletta! Osa niistä on vielä aivan talviturkissa, toiset melkoisen kirjavia jo!


Kauniita päiviä on tulossa lisää ja toivottavasti pääsee pian kuvaamaan. Tänään olen sisäisesti kiukutellut kun joku uhmaikäinen! Pettymyksiä on näemmä aikuisenakin aika tiukkaa sietää!


Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Voihan. Harmituksen kyllä ymmärtää. Aikamoinen vaiva, toivon mukaan on pian selätetty.
Rautalintu sanoi…
Ai hitsi! Toivottavasti pääset pian takaisin kuvauskuntoon!
JPK sanoi…
Kovasti paranemista. Oravakuvat ovat aina söpöjä.
Suvenkeiju sanoi…
Tuo on kyllä ikävä ja tuskallinen vaiva! Pikaista paranemista! Tulipa silti kivat kuvat pihaoravista.