3 x kävely


Eilen käytin illalla Lisse-kissan ensin kävelyllä ja sitten heiluttelin jalkoja ihan itekseni vielä kolmen kilometrin verran. Oli raskasta, sillä loskaa, lätäköitä ja jäätä olivat kävelytiet täynnä.


Alku oli siis hankalaa, vaan sitten se alkoi sujua. Minusta on talvella kiva kävellä pimeässä. Autoja on vähän ja jos laulattaa/tanssittaa voi senkin tehdä ilman huolta yleisöstä! No, nyt teen lupauksen, että tällä viikolla vielä kaksi kertaa kävelylle tai enemmän!  Oli ihan mukavaa!! Ensi kerralla voisi kuunnella musiikkia samalla, niin askel sen kun kevenee!


Sinitiaiset ovat varsin vaaleita Hattiksella. Kai värit tuosta vielä vahvistuvat. Mustarastas lurittelee jo täysillä. Oli hauska kuunnella sen laulua!

Kommentit

M.T. Ainasoja sanoi…
Kävelyllä käyminen on parasta. Rakastan sitä. En välttämättä käy joka päivä, mutta aina kun käyn, mietin miksen käy useammin. :D
Carola Lehtonen sanoi…
Hyvä, hyvä...siitä se kävelyinnostus on lähtenyt käyntiin. Linnut tosiaan ovat jo varsin äänekkäitä aamuisin ja kuoro senkun saa vaan tulevina viikkoina lisää jäseniä, kiva kuulostella ne uudet jäsenet tulevina viikkoina;)ja toivottavasti ihan nähdäkin niitä.
Huopalintu sanoi…
Tänään tuli Mustis meille kotiin ruokintapaikalle. Olin niin iloinen, sillä tuli kevätfiilis. Meillä ei mustarastaat talvehdi, vaan menee etelään talveks.
Rautalintu sanoi…
Oi että mä odotan kuulevani mustarastaan. Nyt ei vielä kuulu kuin varpusia ja jokunen yksittäinen talitintti.