Lahja itselle...


Tässä jokunen aika sitten testailin, mahtuvatko vanhat kultaiset sormukset! No, eivät mahdu ja useimmissa on joku korukivi, joten niiden suurentaminen voisi tulla aika kalliiksi. Minun ohentuminen ei myöskään ole todennäköistä, enempi paksuneminen. Eikä keltakulta oikein enää muutenkaan nappaa. Olen viime vuosina pitänyt muutamaa hopeista sormusta. Niihin alan olla vaan vähän kyllästynyt.

Vuoden verran olen tuijotellut tätä sormusta netissä. Se on tyyliltään vintagea ja tuollainen pyöreähkö kuten minäkin! Yleensä sormus hankitaan jonkin muistoksi! Siinäpä sitten miettimään....No, miehen kanssa on pidetty yhtä 35 vuotta! Eikös se riitä syyksi? :) Asia oli aika tavalla ratkaistu kun sormus tuli -50% alennukseen! Otin siihen ihan hilkun verran kasvunvaraa!

"Diamonds are a girl's best friend!"


Kommentit

Kirsti sanoi…
Vau, kuinka kaunis ❤
Onneli Winter sanoi…
Kaunis sormus <3 Ehdottomasti kannattaa itseä lahjoa, kukas paremmin tietäisi mistä ilahtuu.
Ansku sanoi…
Ihana sormus!
Onnittelut pitkästä yhteisestä taipaleestanne ❤
Carola Lehtonen sanoi…
Hyvä valinta ja 35-v on hieno saavutus parisuhteessa, kyllä se jo sormuksen oston syyksi kelpaa;)Onnittelut!!
M.T. Ainasoja sanoi…
Itseään pitää muistaa lahjoa. Hieno sormus! Minä en tosin ole timantti-ihmisiä - tykkään isoista hopeasormuksista ja värikkäistä, vähemmän kalliista korukivistä. Valkokulta on yllä siitä hopeaa parempi, ettei pinttymisestä tarvii murehtia.
M.T. Ainasoja sanoi…
PS. Onnittelut pitkästä yhteisestä taipaleesta! 35 on pitkä aika.