"Kuka täällä on sotkenut?"


Tiistaina kun vein ruokaa ruokintapaikalle Hattelmalanjärven metsään, niin paikalla oli käynyt sitten oikein vauhdikas aurauskalusto! Oli vedetty lumikasoja oikein kunnolla metsän puolelle ja osa meidän ruokintajutuista oli nyt lähes kasojen tasalla. Paikka oli siis jyrätty kasaan ja pakettiin! Hiekkaa ja sepeliä lumen päällä ja ruokintajuttujen täyttäminen on nyt haasteellista kun lumpsit siellä kinoksissa, likaisissa sellaisissa.


Parkkialuetta käytetään maakasojen säilytyspaikkana näin talvella ja keväällä. Alue on tosi iso, joten ei ole ollut mikään pakko laittaa kasoja juuri siihen kohtaa. Ruokinta on ollut useita talvia pystyssä ja homma on toiminut hienosti.


No, aluksi otti vähän pattiin, sillä siellä käy juuri sellaisia lintuja paljon, jotka tykkäävät syödä maasta ruokaa. Keltasirkkuja, mustarastaita, punarinta jne.


Kommentit

Sussi sanoi…
Jeps, valitettavasti aurauskalustoilla näyttää olevan kiire, muttei ajattelukykyä. Meillä kaatoivat taloyhtiön puuaidan lumenkasaamisella. Vaikka sen olisi ajatteleva heti käsittänyt.