Kaukana punaisena hehkuvat punatulkut


Jos ei olisi ollut aika kivasti valoa, näistä kuvista ei olisi tullut yhtään mitään. No, ei kovin teräviä oo ja muutenkin kaikenlaista risua siellä ja täällä. Harvoin saa punatulkuista kuvia, että menköön kumminkin.


Hymypoika!


Juuri eilen oli puhetta yhden valokuvaajan kanssa siitä, että punatulkku on varsin vaikea kuvattava. Johtuu sen värityksestä, jota on tosi hankala saada aidon oloiseksi. Pää menee helposti liian tummaksi, ettei silmiä näy tai sitten tuo rintamus on oudon värinen. Eikä sekään helpota kuvaamista, että se on varsin arka. Aina saa väijyä ihmeellisissä pusikoissa sitä.

Ulkona tuli oltua useita tunteja. Voipa olla huomenna kintut kipeänä. Aamun reissu oli totaalinen huti. Tuli sentään kuntoa, jos ei muuta. Ensi viikko on raskas töissä, mutta se on vaan elettävä. Ensi yönä on tärkeää saada hyvin nukuttua. Kommentit

Minttuli sanoi…
Oi kun punatulkku on kauniina kuvissasi!
Sussi sanoi…
komeat kuvat puniksesta!
Kivipellon Saila sanoi…
Upeat kuvat! Meillä käy automaatilla kaksi pariskuntaa, keittiössä heitä kameran kanssä väijyn kiinanruusun suojissa...arkoja kovin ovat kyllä!
Sirpa sanoi…
Punatulkut ovat niiin komeita! Hienot kuvat, etenkin tykkään tuosta kolmannesta!
Matkatar sanoi…
Upeat kuvat punatulkusta! Minä en edes muista koska olen viimeksi nähnyt punatulkun. Itsekin olen huomannut että punainen väri on aika hankala kuvattava -meinaa palaa helposti puhki kukkiakin kuvattaessa. Alivalotus auttaa jokin verran mutta tosiaan joku kohta voi olla liiankin tumma. Onneksi kuvankäsittelyssä pystyy pelastamaan aika paljon :D
Elmeri sanoi…
Suloinen tulkku :). Ne on tosi arkoja, jos katselija hiemankin hievahtaa keittiön ikkunassa, heti tulkut pyrähtää pakoon.
ä sanoi…
WAUTSI nii komia et silmii sattuu.
Rautalintu sanoi…
Kerta kaikkiaan taas upeita kuvia. Näkyy niin kauniisti tuossa ensimmäisessä kuvassa koko väritys ja toiseksi viimeinen kuva on suorastaan veikeä.