Viikonlopun jämät


Niin se vaan eka työviikko sujuu loman jälkeen. Tosin maanantaina sattui sellaista, että se veikin sitten lähes kaiken kerätyn energian mennessään. Jostain on taas huvittaminen ja jaksaminen raavittava. Tosin tulin myös siihen tulokseen, että tällaiset tyypit, jotka varastavat toisten ihmisten energiat ovat pahimmanlaatuisia "vamppyyrejä" ja tietoisia sellaisia. Olisi kiva kun keksisi jonkin keinon, estää tällainen toiminta. 


Onneksi on valokuvaus ja luonto. Eivät nekään ihan kaikkeen pysty, mutta jos kannattelevat seuraavaan lomaan. 


Toisaalta on mukaviakin asioita tapahtunut, mutta niistä ei jaksa tai ei pysty samalla tavalla nauttimaan kun muutoin voisi. Eilen töissä oli niin kiva kun työpaikan miehet olivat laittaneet todellakin pöydän koreaksi naistenpäivän kunniaksi! Oli kukkia, suolaista ja makeaa syötävää! Kuulemma 14 sortimenttia, uskotaan! Siinä iloisena jutusteltiin ja nautittiin pöydän antimista! Annettiin kehuja tarjottavista!! Eikös "vampyyrit" tule ja pilaa fiilikset. Mä olin niin vihainen. Millä oikeudella? 

No, elän toivossa, että jossain vaiheessa voisi keskittyä olennaiseen. Sitä odotellessa. Toivon totisesti, että teillä lukijoilla, jotka olette työelämässä, tällainen on täysin vierasta. Nimittäin on äärimmäisen raskasta.


Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
Ain niit ilopilaajii löytyy, ei siel tarvii olla ku yks ja päivä piloil. Kaunii harmaa tupsukorva, pörröhäntä. "Punkkari", tintit ja tikka kurkistelemas. Näit o vaa nii ilo katella <3
Rautalintu sanoi…
Valitettavasti ei oo vieras asia. Viimeisimmässä työpaikassa oli yksi, joka söi kaikkien energiat eikä edes ymmärtänyt suoria pyyntöjä painua omaan huoneeseensa.

Yrittää vielä joskus häiriköidä puhelimitse, mutta olen suonut itselleni vapauden olla vastaamatta.