3 kalatiiraa


Olen hämmingissä, voisiko kalatiiran poikaset jo olla niin isoja, että ne opettelisivat kalastamista? Koskaan ei ole Ankkalammella ollut samaan aikaan kolmea kalatiiraa? No, ne kyllä kalastelivat, mutta välillä ajettiin leikkisästi toisia ilmassa kiinni ja käytiin kylpemässä lammessa!


Osumatarkkuus kalastelussa ei ollut mitenkään huikea, mutta saipa seurata lukuisia iskuja veteen!


Meinasi mun korentojen kuvaaminen välillä jopa kärsiä tästä tiirainvaasiosta! Ihanaa, tänään vimppa koiranhoitopäivä! Koira sitoo aivan eri tavalla kun kissat. Tässä on tietty vielä ekstraa kun pitää vahtia, ettei tule vammoja keskinäisissä onneksi harvinaisissa yhteenotoissa. Teukka-chihun näemmä täytyy joka aamu vähän kokeilla kuinka lähelle voi mennä kissaa räkyttämään! Meidän kisut ovat olleet pitkämielisiä ja vain sähisseet, ei ole tassusta tullut kertaakaan.

Juuri oli mielenkiintoinen episodi. Lisse-kisu halusi mennä makkariin (ovi kiinni) ja pyysi minulta, että avaan oven. Teukka tuli siihen ärsyttämään liian lähelle, komensin sen paikalle viltille huoneen toiselle puolelle. SE totteli!! No, päästin kissan sisään. Teukkaa otti niin pattiin kun joutui tottelemaan, että tuli sitten minulle räksyttämään. Näytin uudestaan paikkaa!! Mä saisin sen aika tottelevaiseksi kuukauden treenillä. Se jopa kulkee suurimmaksi osaksi hihnassa vierellä jo viikon opettelulla. Inhoaa sitä ulosmenoa, mutta sekin sujuu nyt ihan iisisti, tosin eka päivä oli kammotus kun sai sellaisia cujo-kohtauksia! Onneksi se on chihu, sillä ei ole juurikaan hampaita, mutta mikä ääni siitä pääsee kun haluaa isotella!! Voisi luulla paljon isommaksi koiraksi. Nyt se on ihan poikki ja makaa leikkihiiri kainalossa sohvalla...Ja nyt Venni yritti tulla olkkariin ja sama melskaus taas!!Kommentit

Sussi sanoi…
Chihuilla on ison koiran mieli:) Upeat tiira-kuvat!
Rautalintu sanoi…
Mun piti ihan googlettaa tuo cujo-kohtaus, kun oli aukko sivistyksessä just sillä kohtaa :D