Valkoviklo temppuili tai siis x 3!


 Kahlaajia on ilmestynyt jonkin verran Hattelmalanjärvelle. Valkovikloja oli jopa kolme! Ne eivät vaan oikein suostuneet kuvattavaksi. Kun niitä jahtasin, myöhästyin pahasti sääksen kuvaamisesta!


Niinpä päätin, että ne saavat nyt jäädä mun puolesta kuvaamatta, jos ei nyt ihan tyrkylle tule putken päähän! Senkin viklot!!

Eilen kävin kampaajalla, on ihanaa kun on uusi tukka ja värisysteemikin, elikkä ruskealla pohjalla toffeenvärisiä raitoja! Huominen vielä ja sitten töihin. Huomasin, että aloin tänään jo vähän ajattelemaan töitä. Työkalenteri tarvii ostaa varmaan viikonloppuna. Sen verran viileämpi keli tänään, että harkitsen villasukkien jalkaan laittamista.


Kommentit

Päden paja sanoi…
Hienot kuvat! Valkoviklo onkin ihan uusi laji minulle:) Mukavasti aina piristää kun saa uutta väriä/leikkausta. Ihanaa kesän jatkoa♥
Susanna Hietanen sanoi…
Minäkin aloitan työviikkoni keskiviikkona - viikon kuluttua. On jotenkin ihanaa, kun ensimmäinen työviikko on armollisen lyhyt totuttelu- ja rytminmuutosviikko :-)
Carola Lehtonen sanoi…
Vikloja on näkynyt minunkin merenranta reitilläni, mutta kovin ovat arkoja ja vikkeläliikeisiä, kuvia en ole saanut minäkään niistä. Kampaaja piristää aina, tilasin juuri tänään myös ajan.Viileää oli täälläkin tänä aamuna n.12 astetta, aikas kova lämpötilan lasku sunnuntaisesta 33-asteesta, ihan oli takki laitettava aamulla töihin lähtiessään päälle, kun satoi vielä vettäkin.
Liplatus sanoi…
Hyvin osuu kohdallesi kuvattavaa. Hienoja kuvia!
Tuollaisessa maastossa tai vedessä ei nopeasti ehdi mukaan joka tilanteeseen.

Mukavia kuvaus reissuja sinulle!