Kuikelokaula kuviin!


Viime yö ei sujunut ihan hyvin. Nenä tukossa ja tosi huono olo, heräsin klo 4. Valvoin pari tuntia ja sitten nukuin tunnin. Käytiin kaupassa, tein ruuan ja syötiin. Äkkiä sänkyyn!! 3 1/2 tunnin päikkärit. Uusi rustokoru tulehdutti 15 vuotta vanhan lävistyksen. Nousi siis kuume, +37.7 C. Tulehduskipulääkettä, Basibactia, jääpalalla korvan jäähdytystä. Ihan hirveä räkätauti ja kielessä verenpurkautumia, mikä lie tauti iski! No, heräämisen jälkeen vedin leivoksen...virkistyi! Vimppa lomapäivä ja mä vaan makaan! Ei vetele. Pakkaan kamerajutut ja lähden tornille. Paksu huppari ja pitkät villasukat. Kourallinen lääkkeitä! Kyllä lähtee!


Aluksi näytti siltä, ettei siellä mitään ole! Porukat olivat juuri kuvanneet käen!! Itse ikinä edes nähnyt! No, kun siinä aikamme odotettiin näkyi harmaahaikara ja sääksi!


Tätä lintua en meinaa saada millään onnistumaan kuviin!


 Pää jää aina vähän epäselväksi. No, parhaani yritin, niin myös lintu ja valoakin suotiin riittävästi!


Ihan kivat kuvat tuli! Huomenna sitten tiedossa eka työpäivä loman jälkeen!! Nyt sattuu vähän kurkkuun! Lievästi lämpöä, eiköhän tämä tästä!


Kommentit

Carola Lehtonen sanoi…
Kesälenssu?! Paranemisia ja tsemppiä ekaan työpäivään.
marketta sanoi…
Loistokuvat haikarasta! Hätistettiin kanssa kalareissulla vahingossa kaksikin haikaraa rannoilta lentoon. Kännykällä niistä oli ihan mahoton saada kuvia. Mutta kiva luontokokemus kuitenkin!
Rautalintu sanoi…
Mä jäin taas ihastelemaan tuota osmankäämiviidakkoa... Kaksi ensimmäistä kuvaa varsinkin.