Keltaiset kuvat

 

Niin tai oranssitkin...


Nukuin yöllä huonosti. Heräsin aivan liian varhain. Nyt on naama turvoksissa. Hyvä kun silmiä saa auki. Päivän ohjelma on vielä aivan avoin.


Löysin iltakävelyllä nämä kaksi ötökkää ja kuvasin niitä lähes maanisesti. Kukkia on ihan hirveästi, sillä kesäkuun sateet ja heinäkuun helteet ovat olleet kasvikunnalle näemmä suotuisat. Pelkään joka päivä, että viikate käy vetämässä mun vakipaikat sileäksi.

  

Perhosbaari on vieläkin täysin käyttämätön. Fb:ssä ympäri Suomen porukat ihmettelivät ötököiden katoa, paikoin tosin paarmoja on ihan normisti!Kommentit

Noke sanoi…
Schöne Makros tolle Schärfe.

Gruß
Noke
Matkatar sanoi…
Upeita kuvia kävelyretkeltä! Kannatko jalustaa aina mukana vai saatko makro-objektiivilla noin hienoja kuvia? Minulla on vain loittorenkaat ja tavallinen obsku croppikennoisessa rungossa, on aika vaikeaa saada hyviä makrokuvia :(
Tillariina K. sanoi…
Makroputkella, ilman jalustaa. Tuon ekan kuvan ottaminen vaati kyllä akrobatiaa, väistelin ojaa ja nokkosia vartalo ässänä.
Kirlah sanoi…
Minuakin kiinnostaa ja ihmetyttää aina sinun kuviesi terävyys! Se on käsittämätön, sinulla on jotain salaisia temppuja :)

Minua kiinnostavat nuo metsänokiperhosetkin, jollainen alemmassa kuvassa ja joskus aiemminkin sinulla oli. Kiinnostava siksi, että niitä ei täällä päin ole tänä vuonna näkynyt lainkaan, sillä toukka vaatii kehittyäkseen kaksi vuotta, ja nyt on täällä se välivuosi. Viime vuonna niitä lenteli aivan pilvin pimein.
Teillä päin niitä ei sitten vissiin ole vuorostaan ensi vuonna paljoakaan.
Pirkkoinkeri sanoi…
On sinulla vakkaa käsi, ei muuta voi sanoa! Täällä jokin aika sitten niitettiin vakituisten kulkureittieni pientareet ja kyllä harmitti. Nyt täytyy mennä pidemmälle tien reunan yli.
Irma sanoi…
Taitava kuvaaja ,niin mahtavia kuvia :)