Metsästäjän vyölaukku....

 

 Juu, minullakin on se! Tänään kävin ekan reissun sen kanssa ja täytyy kehua! Hyvä ja edullinen ostos. Kuvat ovat tosi huonoja, otin kännykkällä eilen illalla. No, jos joku ei oo vielä tähän tutustunut, niin näkee mistä kirjoitan. Poistin toiselta puolelta panosvyön, koska ei sillä tee mitään. Toiselle puolelle jätin "koristeeksi". Tuo vähän katu-uskottavuutta tms. :) Pieneen nahkapussukkaan voi laittaa esim. mikroliinan, jos tarvii puhdistella kameraa kesken reissun.

Tähän mahtuu aivan uskomattomasti tavaraa. Tänään pakkasin pari objektiivia, kännykän, avaimet, vesipullon, veskipaprua, muovipussin jne. Eikä se ollut edes puolillaan. Hintaa siis 30 € alennuksessa, normisti olisko ollut 69 €. Erätukku netissä myy. Se on yrityssaneerauksessa, mutta otin tietoisen riskin. Tulee tai ei tule. Toimitus oli tosi nopea. Käytännössä tuli siis päivässä postiin. 

 Ihan hirveille laiheliineille ei käy, sillä taitaa olla miesten mitoitus. Minulla taitaa olla säädöt pienimmillään. Vyöosa on tosi tuhdisti topattu, ei paina tai liiku mihinkään suuntaan. Hartiat ja kädet ovat vapaana verrattuna reppuun ja ei oo näin helteellä ollenkaan niin hiostava kun reppu, jossa saa taivaltaa selkä märkänä. Ainoa mitä muuttaisin on, että laittaisin sisäosan kahtia. Nyt pakkaamisen kanssa saa olla tarkkana, ettei tavarat hölsky tai kolise toisiinsa.
Kommentit

Ciacy sanoi…
Hei! kiva nähdä suakin, joka sielä kameran takana aina piilottelee :)
Huopalintu sanoi…
Kätevän näköinen laukku. Se on tärkeää kuvatessa, että kaikki tykötarpeet ovat helposti saatavilla.
Matkatar sanoi…
No ompas mielenkiintoinen iso laukku, en ole nähnytkään! Repussa on juuri ikävää se kun se hiostaa ja painaa olkapäitä. Tuo on näppärä kääntää toisinkin päin esim. väkijoukossa ettei varkaat käy pussilla.
Pasi Lepola sanoi…
Haa, Tillariinan taisteluvyö, mahtava idea! Käy hakemassa ampumaradalta muutama haulikon hylsy koristeeksi vyöhön, tulee lisää uskottavuutta. ;)