Puskista löytynyttä

On se vaan niin kun ei oo mieliala ihan paras mahdollinen, niin jo se näkyy kuvaamisessakin. Siitä tulee väkinäistä, vaikeaa ja kerrassaan mrr...No, vähän raittiin ilman ja kuntoilun kannalta sitten lähipuskiin makroputkella huitomaan.


Perhosia tietty näkyy ja uusiakin lajeja on ilmaantunut. Tosin iso oranssi ja valkoinen jäivät vielä tavoittamatta. Useaan kertaan jo niitäkin näki.


Melkein kaikki tesmat on "syöty" samalla tavalla. Kuka niin tuhma on vai kuvaanko mä päivästä toiseen samaa yksilöä?


Sentään yksi ihan ehjäkin löytyi.


Onko nuo pallukat jotain siitepölyä vai onko kimalaiskuoriainen joutunut jonkun toisen lajin kasvualustaksi? Tiedä sitten. Tosi pieni yksilö tämä verrattuna siihen mitä aikaisemmin kuvasin.


Pietaryrtti  kukkii, se on oikea ötökkämagneetti.


Hämiksiäkin se vetää puoleensa.


Tämä olikin jo lounaalla. Mitä en muuten itse ole nauttinut ollenkaan tänä päivänä. Ei oikein nälätä vasta kun illalla. Tämä on todettu jo monena päivänä.

Kärpästen kuvaaminen on jäänyt tosi vähälle. 


Pääsin kerrankin niin lähelle kun huvitti mennä. Alkaisko nämä jo "kesyyntyä" ja enin liihottamisinto jo olisi purettu. Joskus voi vaan istua lehdelläkin. Tillariina on ihan tiltissä. Väsyttää kokoajan. Hoh-hoijaa, olisko taas muutaman tunnin iltapäiväpäikkärit edessä.


Kommentit

Tuula Laakso sanoi…
Ei kuvista ainakaan näe minkäänlaisia merkkejä tiltistä. Upeaa työskentelyä siis väsyneenäkin. Hieman lepoa niin eiköhän taas huomenna ole parempi olo. Ja oikeasti perhosia ja korentoja näkyi tänään jo selvästi enemmän lennossa.
Mustis sanoi…
Ei näistä mitään väkinäisyyttä tai huonomielisyyttä huomaa:) Hienoja kuvia ja kulmia.
Huopalintu sanoi…
Hienoja kuvia. Toivottavasti lataudut tiltistä ja jatkat kuvaamista :) On muuten alkanut mietityttää, kun tuolla niityillä kulkee, että jos punkit hyökkäävät kimppuun ja niinhän tänään kävi, että yksi jo käveli mahassa. Inhottavaa! En tiedä auttaisko jokin punkintorjunta-aine.
Tellu Tom sanoi…
Upeat kuvat.
Täällä podetaan väsymystä, jonka syynhän kaikki blogini lukijat tietää...
Yritetään molemmat piristyä, joohan?