Hirsimäen kuuset!


Hirsimäessä ei oo nähtävyyksiä! Hienoja jättikokoisia kuusia sentään löytyy. Minusta ne ovat parhaimmillaan juuri talvella. Torille noista yksi vietiin jokunen vuosi sitten joulukuuseksi!

Tänään piti olla hieno, aurinkoinen sää. Eipä ollut. Hieman tuossa klo 14 hujakoilla taivas vähän sinersi, mutta siinä se. Karjalanpaisti porisee uunissa. Kun se on valmis tunnin kuluttua, meinaan vielä pikkuleipiä leipoa. Jotenkin voimaton olo on. Niin vähän jaksaa tehdä. Olisiko sitä tullut nyt vanhaksi? Jos näin jatkuu, mun täytyy varmaan joulusiivouskin jakaa kahdelle päivälle. 

Nyt on oikein passelisti lunta, sellaiset 10-15 cm. Saapa nähdä onko pysyvää? Lämpökelejä on taidettu luvata, toisaalta voihan nekin ennustukset mennä harakoille. Aika puserrus on ensi viikko. Töissä 5 päivää ja sitten alkaa 16 päivän loma. Ihana asia.Kommentit

Kirlah sanoi…
Hienot kuuset tosiaan. Samanlainen taivs oli täälläkin tänään, odottelin aurinkoa, mutta ei suvainnut näkyä. Lunta saman verran kuin sielläkin.
Pinnistä pinnistä, kyllä se loma pian koittaa.
Vikki sanoi…
Kaunis kuva kuusista, valokin on niin kaunis!
Kyllä kuudentoistapäivän loman aikana aurinko varmasti paistaa ja antaa uutta puhtia!
Susanna sanoi…
Annapa itsellesi aikaa toipua ja parantua. Aikansa se vaatii kuitenkin.
Tuula Laakso sanoi…
Hieno tuo hentoinen valonkajo kuusten takana. Siellä on lunta puolet enemmän kuin täällä, eiköhän se pysy... osa ainakin. Uskotaan niin.
seita sanoi…
Komeat kuuset lumen koristamina.
Häivähdys sanoi…
Voi kun voisikin pitää vähän lomaa joulun ympärillä. Meillä on töissä lomautukset menossa ja väkeä niin vähän, että kuluneen vuodenkin talviloma on vielä pitämättä.