Onnellinen orava


Mistä tiedän, että tässä on onnellinen orava? Ensinnäkin se oli vallan pulska. Toisekseen, se kisaili toisen oravan kanssa kurremetsässä. Kyllä silloin varmaan on ihan onnellinen orava.


Sain jonkinlaisia kuvia siitä leikistäkin. Olin siinä kohtaa vielä heinikossa piilossa, että näkyvyys ei ollut paras mahdollinen, pitää jossain kohtaa katsoa nekin kuvat, jos vielä postaus irtoaisi. 

Joulu lähestyy. Viimeiset ruokaostokset on tehtävä. Lisää aurinkoa...:) Päivät alkavat vihdoin pidentyä. Hitaasti, mutta varmasti. Joulukuusi on jo olkkarissa, mutta se täytyy tänään koristella. Kissat ja Teukka-chihu pitävät yleensä sopivaa etäisyyttä toisiin, hämmästelevät toisiaan ja välillä tulee kyllä törmäyskursseja, sillä Teukka on aika ihastunut meihin, minuun ja mieheen. Draamaa siksikin. Lisse on suuri diiva ja ei alennu mihinkään sopimattomaan. Venni sensijaa...aika kiusaaja!


Kommentit

seita sanoi…
Orava on iloinen kun on ruokaa ja aurinko paistaa. Kuvaajakin taitaa olla iloinen kun on valoa ;)
Sussi sanoi…
Hienot kuvat!

Hyvää jouluviikkoa
Marru sanoi…
Oikein ihanaa jouluviikkoa sinne :)
Anne sanoi…
Oravat on jotenkin niin suloisen näköisiä otuksia :)
TainaT sanoi…
Oravat ovat niin ihania...paitsi silloin kun syövät munat lintujen pesistä!
Huopalintu sanoi…
Ihania sinun eläinkuvasi. Orava on kyllä ylisöpö otus :)
Katinka sanoi…
Noilla kuvaamillasi elementeillä myös minä olen vakuttunut, että kyllä se on onnellinen orava =D. Ja kovin tyytyväiseltä hän näytti kuvisakin. Ihanaa joulunaikaa!