Lunta, lunta...


Jouluna satoi lunta 20 cm. Sellaista kevyttä pakkaslunta. Lapset ovat ainakin innoissaan. Pulkat ja potkurit on otettu esille. Aura-autot eivät ole vielä näitä poikkiteitä putsanneet, päätiet kyllä.

Tänään oli kaunista, mutta linnut pysyivät pois näkyviltä. Mustarastasta väijyin kolmeen eri otteeseen. Aina kun pääsin kuvaustilanteeseen, tuli auto, kävelijä tai joku muu häiritsemään ja lintu lensi pois. Ihan vähän otti pattiin. Yksi ohi kulkeva mies muisteli minulle, että oli joskus nuorempana saanut ketunpojan kuvausetäisyydelle. Ihmetteli, että mikä tässä kamerassa on oikein vikana? No, kuulemma ei ollut filmiä sisällä. Vieläkin harmittaa! Sellaista se kuvaaminen välillä on, hutireissuja tulee.


Kommentit

Kyllä vaan on ollut upeita päiviä, kun lunta tuli. Mukavat pyhien jatkot, toivottavasti onnistaa 😊
TainaT sanoi…
Kesällä mulla oli sellainen tilanne että näin ketun nukkuvan ojan reunamalla heinikossa. Oli käpertynyt nukkumaan kuin kissa.
Heräili ja ojenteli jäseniään hetken..näkymä oli niin kaunis että siinä kuvaaja ei toimertunut kuvaamaan..näinkin voi käydä.
Jos sitä vaan ottaa itse vastaan kaiken luonnon antaman kauneuden eikä pilaa sitä kameran räksytyksellä. Ehkäpä sitten seuraavalla kerralla..
Magia da Inês sanoi…
ღღღ Passei para uma visita. Fotos fantásticas... parabéns!!!

Que o Ano Novo venha como uma chuva de paz no mundo todo!...
Que seja tudo de bom e nos surpreenda com muita saúde e muitas alegrias!

╔═════════ ೋღღೋ ══════╗
ೋ ♫ FELIZ ANO 2015 ♫ ೋ
╚═════════ ೋღღೋ ══════╝
Pirkkoinkeri sanoi…
Täällä ei tuulen takia pikkulintuja näkynyt, mutta rastaita olisi ollut. Kuvaamatta jäi ja syynä samankaltaiset häiriötekijät :)
Susanna sanoi…
Jospa huomenna mustarastas malttaisi jäädä poseeraamaankin :-)
Tuula Laakso sanoi…
Onkohan se tuuli sitten huomenna täällä, koska ei tänään pahemmin tuuli haitannut. Nuo "melkein sain kuvan" tilanteet kyllä harmittaa, mutta eipä niiltä oikein voi välttyäkkään jos kaupunkialueella kuvaa,