Ekoleikkuri


Rusakko rouskuttaa ruohoa pihalla. Oikea ekoleikkuri, lannoittaa samalla toisesta päästä! On se vaan arka eläin. Kuvat otettu ikkunan läpi ja olin niin hiljaa kun vaan ikinä osaan. Silti se taisi olla varsin tietoinen mun touhuista. Kyllä se tuijottaa suoraan minuun.


Hieman epäröivän näköinen vieläkin. Pysyykö tuo täti tuolla talossa vai tuleeko mua uhkaileen sillä mustalla putkella pihalle?


Ei sentään olla pelkästään hänen varassa nurtsin lyhennyksessä. Meillä ostettiin eilen uusi ruohonleikkuri! Oujee, miten mahtava juttu!

Hyvää viikonloppua!


Kommentit

Meilläkin oli ihan järkyttävän kokoinen pupujussi pihalla, kun olin nukkumaan lähdössä :)
Kaivoin äkkiä videokameran esiin :D
Sussi sanoi…
ihana luomuleikkuri:)
Kvilttaaja sanoi…
Hyvän näköinen ruohonleikkuri. Rusakoita on kiva seurailla. Yleistyisivätköhän ne täällä taas, kun kilpailevat citykanit ottivat ja kuolivat.
Tuula sanoi…
Minun kaksi ruohonleikkuria ovat rikki, niinpä hevonen saa nauttia pihan ruohoista...
mustakissa sanoi…
On ne arkoja. Meillä on lenkkipolun varrella yksi pupunen vakipaikassaan. Aina kun peltoa lähentyy, korvat laskeutuvat ja kun on kävellyt ohi, korvat taas nousevat:)
Vennille terkkuja, arpa onni suosi...
Keskeneräinen sanoi…
Onpa hullunsilmät rusakolla! Meidän pysyy pellon puolella kauranversoissa; alakerran isäntä ajoi sen karkuun, kun se rupesi lähestymään kasvimaata. Pääsi talvella lehtikaalien makuun...
Gunilla Bäck sanoi…
Söpömpää ruohonleikkuria ei ainakaan löydy. Mukavaa viikonloppua!
seita sanoi…
Korvien asento kertoo, että varuillaan se on.
Noke sanoi…
Sehr schöne Bilder.

Gruß
Noke
Tellu Tom sanoi…
Meilläkin tuollaisia leikkureita riittävästi ... :)