Lapsosia!


Kannatti syöttää sitä äippäkurrea, josta on täällä blogissa useitakin kuvia! Luultavammin hänen perilliset, kaksi kappaletta ainakin asustaa nyt tässä meidän pihapiirissä.


Niin pieniä ja söpöjä! Toisella on tällaiset pyöreät korvat ja toisella suipot. Suippokorvasta on vain kännykkäkuvia kun en ajatellut ensin edes kuvata näitä. Ainakin tunnin mussuttivat pehmeitä versoja.


Aika lähelle päästivät. Kävin heittämässä maapähkinöitä puun viereen, mutta eivät ymmärtäneet ollenkaan kyseisen safkan päälle. No, eihän maapähkinöitä Suomessa luonnossa olekkaan.


Mun nuorin lapsi sai opiskelupaikan! Tampereen yliopistolle enkkua lukemaan. Virallinen tulos tulee 1.7., mutta kai jostain sai tuloksen katsottua kun tuli naurua ja itkua samaan aikaan päästäen pihalle asiasta kertomaan. Mahtava homma. Tietää syksyllä, että asutaan miehen kanssa taloa sitten kahdestaan. 


Kommentit

mustakissa sanoi…
Todellisia söpöliinejä!
Onnittelut kuopuksen opiskelupaikasta. Itse kävin keskimmäisen kanssa Joensuussa pääsykokeiden toisella kierroksella, mutta huonosti kävi:( Itku siinäkin tuli, kun kuuli olevansa 56. varalla. Ei toiveita ja taas vuosi vierähti hukkaan ja kaikki se kevään pänttääminen. Harmi. Mutta ehkä kaikella on tarkoituksensa..
Tuulikki sanoi…
Voi hyvänen aika kun on söpösiä nuo poikasetkin, ja hyvin olet onnistunut kuvaamaan kännykkäkameralla!!
Onnittelut nuorimmaiselle, siitä se alkaa .. :)
Minttuli sanoi…
Oi että ovat söpösiä nämä pojat!

Onnea tyttärelle opiskelupaikasta. Haikeaa toisaalta kun pesä tyhjenee...Itse aikoinaan ikävöin aikalailla, mutta pian siihenkin sitten tottuu-
Noijan liikunta sanoi…
Söpöjä. Tuo vika kuva hauska, ikäänkuin haistelee, että kandeeko tätä syödä. Just äsken kuulin rapinaa hirsiseinää vasten ja menin seisomaan ikkunan eteen, niin siinä se kurrepoikanen katseli tupaamme sisään. Isännän tullessa sisälle toistelin vaan että kamera, kamera, kännykkä. Kun kamera löytyi hollille, niin pikkuinen lähti. Sen että kännykkä laskettiin pöydälle, tuli pikkuinen vielä uudelleen katselemaan, mutta taas oltiin hitaita. Joten kuvia ei ole, mutta kiva oli niin liki sitä katsoa.

Täälläkin kaksin eletään, mutta se on sitten aina suurta juhlaa, kun lapset vierailee. Tavallaan sitä koko perheen yhteiselämää on vieläkin vähän ikävä, vaikka pojat ovat jo pari vuotta olleet omillaan.

Kuviasi on vaan aina kiva katsella, kiitos.
Rautalintu sanoi…
Aivan meni huulet tötterölle, kun muikistelin näille suloisille pikkukurreille.
Äityli-Mummo sanoi…
Et hyö ossaa olla söpöjä, ens haistellaa, sit maistellaa :)
Intianminttu sanoi…
Söpöjä taaperoita! Myöhästyneet onnittelut, Tillariina!
seita sanoi…
Suloiset oravakuvat.
Susanna sanoi…
Ihanat poikaset!

Ja onnittelut tyttärelle :-)
Tarina sanoi…
Herttainen kurre.
Onnittelut opiskelupaikan johdosta!
Ninnu sanoi…
Ihanat lapsoset! Hurmaavat :).