Myrskyn jälkeen, on poutasää...


Toivon mukaan niin. Ainakin näin ikkunoista katsottuna näyttää siltä, että pihalla kaikki on ok.  Tuulee tuolla vieläkin, mutta ei siihen tahtiin kun yöllä. Tuntui, että katto lähtee. Otin kovasti troppia kun polvea alkoi särkeä ja menin muutenkin ajoissa nukkumaan. Työkaveri vinkkasi luontaistuotteesta, jonka pitäisi auttaa niveliin. Kävin eilen sen ostamassa. Mun polvi rahisee kun siellä olisi hiekkaa ja on se turvonnutkin vähän. Portaiden ylöspääseminen vaatii hieman keplottelua. Vanhuus ei tule yksin.


Tänään on tiedossa kivaa ja vähemmän kivaa töissä, joten tasapaino säilyy. Jännä oikeastaan todeta, miten väsyksissä sitä oikeasti onkin ennen lomaa. Tällaista totaalista ittensa piippuun vetämistä en ole ennen itsestäni havainnut. Kaikki tekeminen vaatii tupla-ajan, sillä ei vaan jaksa. Enkä mä vaadi itseltäni nyt kyllä yhtään enempää. Ollaan niiden vähien työkaverien kanssa, jotka eivät oo vielä lomalla purettu mennyttä vuotta ja me ollaan kaikki samassa jamassa. Toisaalta positiivista on se, että usko parempaan ei oo vielä mennyt. Jos loman jälkeen hommat sujuisivat sutjakkaammin...siis monella tapaa.


Viikonloppu siintää jo mielessä. Elpyisi tuo kinttu sen verran, että ei tarvi ihan sisällä sitä vaan lepuutella. Jotain hoppua luonto pitää. Jäi yhden pikkupionin kukinta kokonaan noteeraamatta kun se tapahtui nyt viikolla. Olin sitä niin kovasti odottanut. Sain lumipalloheisin tänä vuonna pelastettua kirvoilta suihkuttelemalla sitä rasvattomalla maidolla. Kesäkukkia olisi pusseissa autotallin nurkilla varmaan viisi pussillista, niiden kimppuun pitäisi päästä. Kasvimaa pitäisi kääntää ja puhdistaa kerran taas. Mies kävi eilen ostamassa lannoitetta. Jotain olisi kiva saada sinnekkin kasvamaan. Viime kesä oli tosi huono, sato oli melkein nolla. Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
Jahka pääset alottammaa loma, kukkapuskii, kukkapenkkeihi, kasvimaalle touhuumaa, nii eiköhä ala väsy hävitä :)
Kirlah sanoi…
En ole kuullutkaan, että rasvaton maitokin auttaisi kirvoihin. Olemme saaneet vihdoin lumipalloheisin ison kokoiseksi, mutta kun tulimme kahden viikon reissulta kotiin, olivat kukat heisissä aivan minimaalisia ja lehdet kuivettuneet ja kirvoja kaikki oksat täynnä. Vain ihan ylimmillä oksilla oli isoja terveitä kukkia. Suihkutin Tolulla, mutta sitten eilen satoi ja aine valui varmaan maahan ehtimättä vaikuttaa. Pitänee kokeilla vielä tuota maitoa.
Sussi sanoi…
tsemppiä ja jaksamista! Onneksi loma lähestyy kojko ajan.
Huopalintu sanoi…
Meilläkin ovat kirvat hyökänneet lumipalloheiden kimppuun. Suihkuttelin laimennetula mäntysuovalla. Voimia ja paranemisia! Kunpa nämä säät tulisi kesäisemmiksi.
seita sanoi…
Ihana kuva iriksestä. Voisitko mainostaa sen verran, että kerrot mikä luonteistuote auttaa niveliin? Sama vaiva täällä.

Kyllä se loma sieltä koittaa ja ilmatkin paranee.
Rautalintu sanoi…
En ole minäkään kuullut tuota maitoniksiä. Mäntysuopaliuoksella ollaan suihkuteltu, mutta kirvat ehtivät yleensä tehdä jo tuhojaan ennen kuin huomataan aloittaa ruiskutukset. Nytkin on lehdet ihan käpristyneitä. Kukkia ei paljon odotettukaan, kun viime vuonna leikattiin koko puska alas.
Tillariina K. sanoi…
Seita, se tuote on Arthro Balans nimeltään. Sisältää glukosamiinisulfaattia, jota myös lääkärit määräävät reseptilääkkeenä, mutta jollain toisella nimellä, jota en nyt muista. Sen pitäisi kasvattaa rustoa, joka iän myötä häviää nivelistä. Tuo tuote on äyriäistä tehty, mutta jos on niille allerginen, löytyy Orionilta kasvisperäinenkin tuote. Ostin ihan apteekista tuon.
Tuula sanoi…
Minäkin jo odotin lomaa kuin kuuta nousevaa, vaan sitten sain yllättäen kutsun jalkaleikkaukseen, ja niin alkoi loma kaksi viikkoa ennen aikojaan. Tosin sairaslomaan. Ja varsinainen loma siirtyy syksyyn... Tsemppiä sinne!