Flunssapotilas


Kuvituskuvina kodinhoitohuoneen ikkunasta napatut mustarastaskuvat! Täällä siis nyt podetaan flunssaa. Ei kuumetta, mutta kurkku kipeä, nuha ja päänsärkyä! Olihan se arvattavissa kun tytär tuli sairaaksi joululomalla kun käväisi töissä, jossa potilaat flunsassa. Huomenna tyttären pitäisi päästä töihin ja varmaan meneekin, sillä hän sairastui 27. päivä jo. 

Kovasti alkoi pakkaset paukkua täällä etelässäkin. -18 C näkyy olevan mittarissa. Tosin tuolla pohjoisessa on menty tietty aivan toisissa lukemissa. Taisi jo -40 C paukkua rikki, jos oikein muistan. Lintulaudoilla on väkeä kun jossain "Linnut" elokuvassa. Maassa, ilmassa ja kaikkialla. Sinitiaiset rähisevät ihan vaan huviksensa ja ajavat toisia pois.  Kukaan ei onneksi välitä niistä pahemmin.

Mä päätin, että enää en palele ulkona. Tilasin eilen itselleni pilkkihaalarin tai lämpöhaalareiksi niitä myös kutsutaan. Monet kerrokset vaatetta ja silti on jäätynyt ulos mennessä, jopa -16 C on tuntunut tuulessa melkein sietämättömältä. En tiedä millainen tuo haalari on ja tuliko tilattua oikea koko. Ainakin kovasti mittailin itteäni mittanauhalla. Toivotaan, että on oikein lämpöinen, kevyt, helppo pukea ja alle mahtuu vielä hyvin välikerroksia. Naisille löysin tasan 4 eri mallia ja kun mulla oli aika tarkka tuo hintabudjetti, niin ei siinä ollut hirveästi valinnanvaraa. Piti myös olla silleen kuvaamisen kannalta hillityn värinen, tässä on vähän pinkkiä, mutta ei paljon, tereissä ja hupussa. Pääosin siis musta. Tietysti pakkaset loppuu kun se haalari on käsissä, mutta onpa vastaisuuden varalle.


Kommentit

Keskeneräinen sanoi…
Kyllä minunkin pitää nyt se pilkkihaalari hommata!

Pikaista paranemista, ja sitä odotellessa nauti sairastamisesta :)
Sirpa sanoi…
Hienot kuvat mustiksesta!

Leudompaa on luvassa, mutta eiköhän näitä pakkasia vielä saada, että kyllä pilkkihaalarillasi on käyttöä.

Paranemisia ja hyvää loppiaista!
Rautalintu sanoi…
Pikaista paranemista!
Minttuli sanoi…
Kauniit kuvat mustiksesta!

Toivottavasti paranet pian ja pääset kuvausreissuille!
Kovasti on kylmää, joten haalarillesi tullee olemaan paljon käyttöä!
Minulla on vaannäillä keleillä untuvatakki ja toppahousut, kyllä niilläkin tarkenee!

Hyvää loppiaisviikonloppua!