Pihalintuja


Eka pihabongaus suoritettu tänään klo 9.50-10.50. Alku oli tosi kehno, mutta puolen tunnin kuluttua alkoi tapahtua. Parasta oli kun 8 urpiaista lensi paikalle lyhyesti ruokailemaan. Meinaan mä silti huomenna ottaa uusiksi. Nimittäin muutama lähes joka päivä vieraillut laji jäi näkymättä mm. kuusitiainen ja käpytikka. Jos huomenna olisi parempi onni. Keittiön ikkunasta taas kerran kuvattu. Oli viikolla luvattu niin nättiä säätä, mutta plussakeliä ja täysin harmaata sitten saatiin. 

Mun auto on korjaamolla, joten en pääse oikein minnekkään. Jos huomenna lähtisi sitten kävelemään lähimaastoon. Jos ei ehkä kuvia saa, niin raikasta ilmaa. Tällä viikolla on iskenyt pari kertaa astmakohtaus. Hyvä saada happea ja puhdasta ilmaa. Keuhkot ei oo kunnossa flunssan jäljiltä!


Kommentit

Rautalintu sanoi…
Täällä oli aamulla lintulaudalta jyvät loppu. Päivä olis ollut suhteellisen kaunis, mutta unohdin kaikessa kiireessä koko bongauksen. Jospa huomenna sitten...
Äityli-Mummo sanoi…
Komiat "tirpuset" ! Ku mie tuli päiväl avannost, nii talitintti laulo täyttä kurkkuu titityytä, vähä kyl nuoti vierest :D
Piupau sanoi…
Upeit kuvia! Aivan huma keltainen! Mullakin on auto rikki, ärsyttävää.
Kirlah sanoi…
Meidän pihassakaan ei ollut juuri mitään lintuja verrattuna tavallisiin päiviin. Jospa tänään otan uusiksi. Taidan laittaa varpuspöllönkin raporttiin, sillä se on joka ikinen päivä istunut aamulla tai illalla sähkölangalla, niin eilenkin.
Mietin usein, onko Birdlifen tarkoitus kerätä lajeja yleensä vai onko ajatuksena nimenomaan tiukasti jonkin yhden tunnin puitteissa. Jos esimerkiksi tarkkailun lopettamisen jälkeen heti tunnin kuluttua pyyhältäisi jokin ihme otus. Minä ainakin laittaisin senkin mukaan raportointiin.
Riitta Jylhä sanoi…
Jos on muuten harmaata tähän aikaan pihalla, niin linnut loistaa väreissään. Upea höyhenpeite!