Pilkkihaalari, enää ei palella!


Taisin jo mainita, että ostin pilkkihaalarin. Tänään se viimein tuli! Tilasin sen siis verkkomyynnistä. Koko on S. Todennäköisesti koko XS olisi ollut paremman näköinen, mutta luultavasti rinnankohdalta hieman liian tiukka. Tässä taas on harteissa 80-luvun leikkaus eli leveyttä piisaa! Bodarilook! Hieman pitkät ovat hihatkin.  Lämmin se on kun mikä ja sitä juurin hain! Alle mahtuu tosi paljon vaatetta, että tarkenee oikeasti kylmälläkin säällä. Taskuja on paljon ja isoja! Jonkin verran heijastimiakin, tosin en mä yleensä pimeällä liiku. Kestää kosteuttakin ja pitää tuulen. Ei ole painolla pilattu. Huono kuva kännykällä valitettavasti. Olen ihan tyytyväinen ainakin vielä ostokseen. 

Blogissa on vietetty hiljaisuutta, sillä podin toista viikkoa tosi ikävää flunssaa. Astma meni niin huonoon kuntoon, että piti käydä lääkärissä. Syljin verta ja keuhkot kun tulessa. No, uusi piippu on auttanut jo hyvinkin, saikulla kuitenkin viikon loppuun. Eilen piti samaan syssyyn vielä iskeä migreenin, että podettu on.

Kommentit

Kaksi huonetta sanoi…
Hienon näköinen haalari on. Pikaisia paranemisia!
Keskeneräinen sanoi…
Hieno! Ja tosi harteva, vau!
Sullahan on haalarissa tollaset siistit pinkit koristeet. Ihan epistä, ei vaan mun vuonna -97 ostetussa pilkkihaalarissa ole. Muuten hirveän kestävä ja hyvä vaate se on ollut! Nyt vasta tajusin. Mutta ei se ehkä kantajansa vartaloa ylenmäärin imartele.
Tuulikki sanoi…
Hyvä ostos, varmasti on lämpöinen!
Pikaista paranemista sinulle, ja oikein mukavaa perjantaipäivää sinne <3
Kvilttaaja sanoi…
Nyt ei ulkoilusi ole vaatetuksesta kiinni. Hieno haalari. Pikaista paranemista, etä pääset ulos kuvaamaan haalarissasi.
Sussi sanoi…
tuo on hyvä ostos!