Lisää rastaita


Päätin lähteä siinä klo 11 maissa valokuvausreissulle. Olin jo pakkaamassa reppua ja pukemassa vaatteita kun pihalta kuuluu melkoista mekkalaa! Pakko oli käydä vilkaisemassa. N. 20 rastasta, varmaankin juuri eilen näkemäni parvi laskeutui meidän koristeomppupuuhun.  Joka oksalle riitti ruokailija.


Jotenkin se ruuan löytyminen nostatti tunteita ja linnut välillä kävivät toisiinsa kiinni. Nokka otti lähikontaktia naapuriin. Iso määrä omppuja tippui lumeen. 


Helppoa syötävää, melkoista sosetta tässä vaiheessa jo.


Jos olisin rynnännyt kameran kanssa ulos, olisivat linnut lähteneet pois. Siispä kuvasin ikkunan läpi. Siinä vaan helposti jää kohde epäteräväksi ja lasi tekee vääristymiä taustaan.


Yritin katsella olisiko joukossa ollut punakylkirastaita, mutta eipä näkynyt, vain tavallisia räkättirastaita. Kaikki eivät tulleet ihan samaan aikaan syömään. Muutama tähysti naapurin koivussa. Meidän asuinalueella lentelee joku haukka, pari kertaa olen sen nähnyt.

Aivan upea sää tänään. Aurinko paistoi ja yöllä oli satanut uusi kerros lunta. Olen varma, että huomenna on jalat kipeät. Kuvia nyt ei tullut juurikaan, mutta saipa raikasta ilmaa.


Kommentit

Sussi sanoi…
komeita räksyjä ja kuvia!
Kirsti sanoi…
Upeita kuvia ♥
Katinka sanoi…
Upeita kuvia! Varmasti ihan hetki kun tuli niin paljon lintuja. Räkättirastas on kaunis lintu =).
Navettapiika sanoi…
Hianoja kuvia! Ei mitää vikaa. Jos omput on käynehiä, humaltuuvat, rastahat....siksi nokkapokkaa :)
Plaza de Mustis sanoi…
Kauniit rastaskuvat...
Tillariina K. sanoi…
Navettapiika, kännissähän ne tietty riehuivat! Ei tullut heti mieleen!!