Loput tiaiset


Tässä sitten viikonlopun loput lintukuvat! Tammikuun viimeistä päivää viedään. Todella hyvä juttu! Ei kuulu mun suosikkikuukausiin! 


Jo jokin aikaa sitten mun piti siirtää "blogin lukijat- laatikko" tuonne oikealle sivuun, sillä bloggeri ei suostu näyttämään kun muutaman henkilön profiilikuvat! Google+ seuraajat vievät ns. paraatipaikan, vaikka suurin osa henkilöistä on mulle ihan tuntemattomia! En tykkää!! Onko muilla samanlaista ongelmaa?

Hömötiaiset ovat kuulemma vähentyneet. Harmillista, se on oikein söötti tipu. Pikkuvarpusten määrä on ainankin omalla pihalla suorastaan räjähtänyt. Ne tosin tykkäävät pysyä noiden siemenpallojen kimpussa ja jättävät muut ruokintapaikat muille lajeille. Olisi hienoa, jos omalle pihalle ilmestyisi jokin harvinaisempi tapaus, vaikka pähkinänakkeli! No, sitä saa todellakin vielä odotella.


Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
Kovast talitintit lauleloo titityytä ja hömötiaine lauleloo vienol äänel.
Sussi sanoi…
Hienot kuvat! Tintit tosiaan jo laulavat kovasti:)
Kvilttaaja sanoi…
Sinulla on niin mahdottoman paljon seuraajia joten ongelmasi ovat eri tasoa vaatimattomampien blogien kanssa. Hömötiaista en ole koskaan nähnyt/huomannut. Ne eivät taida tykätä Helsingistä. Ensimmäisen tietoisen kuusitiaishavainnon tein 2015 ja luulin ensin sitä kitukasvuiseksi talitiaiseksi :D
Katja Lammi sanoi…
Liityin lukijaksi. Tervetuloa vastavierailulle uuteen blogiini :) http://monisuuntaista.blogspot.fi/