Kieli pitkällä!


Jännä juttu tämä vuoden vaihde. Ihan kun oikeasti voisi aloittaa jotain uutta. Joka päivä tietty voi, mutta nyt erityisesti! Siitä on varmaan todella pitkä aika kun olen tehnyt uudenvuoden lupauksia! Taisi liittyä jotenkin laihduttamiseen tai karkkien syönnin vähentämiseen. Kumpikaan ei tunnu nyt mitenkään tärkeältä, joten annetaan lupaukset olla.

Blogimaailmassa on nykyisin paljon hiljaisempaa. Useat sellaiset blogit, joiden päivityksiä odotin ns. "kieli pitkällä", mitä ihanuuksia tällä kertaa onkaan tarjolla, ovat hiljentyneet tai lopettaneet melkein kokonaan toiminnan. Eikä tämä omakaan blogin pito ole ollut niin tärkeää kun aikaisemmin. Monesta syystä johtuen. No, katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan. En oo vielä lyömässä hanskoja tiskiin. Joskus tulee mieleen, että mitä jos aloittaisi alusta. Eri teemalla, eri nimellä jne. Monella bloggarilla on useampikin blogi. Jos ei yhtä saa ylläpidettyä, niin tuskin kaksi on ratkaisu kumminkaan. Laitoin jo auton lämpiämään, tarkoitus oli lähteä Aulangon tipuja kuvaamaan. Sitten iski laiskuus! Taidan ottaa välipalaksi täytekakkua ja paneudun samalla joululahjakirjaan!

Kommentit

Sussi sanoi…
mainio kuva!

Bloginpitäminen vie aikaa, ehkä siksi moni lopettaa, tai sitten vain väsyy.

Hyvää alkanutta vuotta!
Kivipellon Saila sanoi…
Onneksi et ole lyömässä hanskoja tiskiin! Tuntuu että nyt talvella noita postauksia tulee vähän puuskissa, pimeys ei vie minulta virtaa vaan kaikenlainen muu touhotus. Pian kevät alkaa, valo lisääntyy, kuvausreissuja on mukavampi tehdä, muuttolinnut palavat!

Oikein ihanaa alkanutta vuotta Sinulle! Kirja ja täytekakku kuulostaa aika hyvältä yhdistelmältä, itse aion sukeltaa siemenluetteloiden salattuun maailmaan!
Sirpa sanoi…
Ihana kuva tästä pystytukasta!

Miten monta kertaa lopettaminen onkaan ollut mielessä...:)

Kuvauksellista alkanutta vuotta!
Huopalintu sanoi…
Moni on tainnut mennä Instagramiin. Sitä olen itsekkin miettinyt, mutta kun bloginpitokin aiheuttaa hartiajumeja, niin en tiedä.
Kuvausintoa vuoteen 2017!
Susanna sanoi…
Loppuvuosi tehdään kaikilla rintamilla maailmaa 'valmiiksi'. Blogit kärsivät aikapulasta varmasti ensimmäisten joukossa...
Kvilttaaja sanoi…
Ihanan hauska ja letkeä postaus. Blogisi kuuluu juuri tärkeisiin blogeihin. Lintukuvasi ovat aina niin tarkkoja ja teräviä. Onnellista uutta vuotta 2017.