Ihmeiden ihme!


Eilen illalla tornilla tapahtui pieni ihme! Yleensä sääkset eivät iske tornin puoleisella järvellä, vaan juurikin aivan vastarannalla! Ne voivat parhaimmassa tapauksessa tulla näyttämään kalaa tornissa oleville ihmisille, mutta yleensä ne eivät tule järven keskiviivan tälle puolelle...paitsi eilen!


Saimme siis todistaa kahden muun kuvaajan kanssa siis ihan ihmettä!


Sääksi oli tehnyt jo useita huti-iskuja ympäri järveä ja kai se vaan päätti kokeilla tätä ns. väärää puoltakin!


Mun kävi jo sitä sääli, sillä niin monta kertaa se yritti ja sitä se jäi yhä tekemään kun me lähtdettiin klo 20 maissa pois.


Ovatko kalat jo loppu? No, Ilpo-sääksi kyllä kävi hakemassa pienen sintin paria tuntia aikaisemmin.


Ei mitään!


Olen aina toivonut saavani tällaiset kuvat kun sääksi liitelee iskun jälkeen veden pinnalla! Parasta olisi ollut tietty kun iso ruutana olisi ollut kynsissä!


Loma on loppu ja töihin olisi lähdettävä! Hyvä loma oli, ei voi moittia. Alussa säät eivät suosineet, mutta hellekausikin kuitenkin nähtiin!

Kommentit

marketta sanoi…
Oltiin Beiben kanssa kanootilla melomassa heinäkuun alussa Längelmävedellä eräänä iltana. Kaksi sääkseä kalastelivat ja toinen sai lahnan. No, ei ollut kameraa mukana. Mutta hienosti se kokoonsa nähden kuskasi lahnaa!

Viime viikolla sääksi kierteli meidän tontin ilmatilassa ja kovasti huuteli. Ihmeteltiin, että mitähän se oikein puuhaa. Parina päivän se kävi siinä kirkumassa.