Tornipukeutumista!


Kai se on sitten jo syksy! Villasukat ovat niin hyvät! Toppatakki, pipo ja käsineet myös! En mä sitä sano, etteikö elokuussa ole mahdollista, että on vielä lämpimiä kelejä, vaan nyt on jo aika viileää! Tornilla aina tuulee. Muisteltiin tässä, että taisi olla 1-2 päivää niitä shortsi & t-paita kelejä tänä kesänä!


Kommentit

M.T. Ainasoja sanoi…
Oho, mikä putki! En tiedä, olenko koskaan ennen nähnyt, minkälaisella optiikalla kuvaat. No, kai se olisi pitänyt kuvista arvata, ettei millään ihan pikkunysällä. :D Olisi muuten mukavaa, jos postaisit jossain vaiheessa esittelyn, minkälaista kamerakalustoa ylipäätään käytät nykyään. :)
Tillariina sanoi…
M.T. Ainasoja! Tuossa se oikeastaan on!! Canon 5D Mark IV ja Tamron 150-600mm G2. Ainoastaan sudenkorentoja varten kaivan naftaliinista Canonin EF 70-300mm L-putken! On mulla muutama muukin, mutta en niitä käytä kun en kuvaa juurikaan maisemia, ihmisiä...ai niin unohtui macro!! Se on Canonin 100mm macro. Tosin taisi senkin käyttö jäädä kertaan tänä kesänä. :)
Päden paja sanoi…
Oi miten ihanat säärystimet ja varmasti mukavasti lämmittää! Hienon näköinen kamera systeemi. Sinun kuvat on niin upeita aina🖤 Leppoisaa päivää🖤