Ikäviä uutisia tornilta!


Tänään sitten tulee töihin muutkin työntekijät, tätä ennen oltu lähinnä kolmistaan paikalla tai enempi kahdestaankin. Uuttakin väkeä aloittaa ihan kiitettävästi! Eilen täyttelin uutta työkalenteria! Viimeisimmät kokoukset kirjasin marraskuun loppuun! Samaan aikaan kivaa, mutta myös vähän ahdistavaa.

Eilen yksi kuvauskaveri ollut tornilla yksin klo 18.40 aikoihin. Paikalle oli tullut pari poikaa pyörällä. Olivat heittäneet torniin kiviä, puunpalasia...repineet tornin rakenteita ja pitkospuita heitelty sinne tänne. Käyttäytyneet varsin aggressiivisesti siis. Huudelleet rumia kun kaveri oli yrittänyt saada lopettamaan! Kaveri otti pojista kuvan ja myös hajoitetuista paikoista! Laittoi ne paikalliselle Ankkuripoliisille! Pojat olivat myös ahdistelleet kaveria kun tämä oli metsässä kävellyt kohti bussipysäkkiä, tavaraa oli lentänyt niskaan! Eikä ole kun varmaan viikko kun siellä yksin olin myöhään ja totesin miten rauhallista, turvallista siellä on olla! Olisiko siitä nyt sen pari vuotta kun itse koin jotain ikävää tornilla...No, se 17-18-vuotias poika siellä esitteli värkkejään ja luultavasti kuvasi minua kännykällä salaa! Kyllä minäkin olin aluksi sitä mieltä, että en sinne enää ikinä mene ja  tuntui varmaan ihan useitakin kertoja hankalalta lähtö! En antanut kuitenkaan periksi pelolle!


Kommentit

marketta sanoi…
Voi kamala, onpa kurjaa ja hurjaa meininkiä ollut!
M.T. Ainasoja sanoi…
Ei sitä jaksa käsittää, miksi jotkut tykkäävät harrastaa yleistä vandalisointia ja kiusata vieraita ihmisiä. Onneksi sellaista sattuu kuitenkin harvoin. Pääasia, että enimmäkseen voit kokea tornin turvalliena ja rauhallisena paikkana. Toivottavasti raggarit saadaan kiinni ja vastuuseen.
Between sanoi…
Onpa typerää ilkivaltaa. Väkisinkin tuollainen saa vähän pelkäämään, mutta pelkäämällä jää paljosta paitsi.
Kvilttaaja sanoi…
Yhteistä omaisuutta tuhoavalla täytyy olla ruuvit löysällä. Rikosilmoitus valokuvien kera on oikea tapa hoitaa asia. Rikosilmoituksen voi tehdä netissä ja siihen saa kuvat mukaan. Kivat tiirakuvat.