Sääksi x 3


To-pe Turussa työreissulla. Olin varma, että la menee enempi nukkuessa! No, piti tietty päikkärit ottaa, mutta sitten tornille. Lähdin sillä mielellä, että mitään kuvattavaa ei näy! Linnut ovat jo häipyneet suurimmaksi osaksi. No, muutama minuutti ja sääksi saapuu!! Se saa kalan aika kaukana ja häippäsee! No, sentään sääksi!! 10 min ja se tulee takaisin tai joku toinen sääksi paikalle!


Vau, se tulee ihan lähelle tornia! 


Hieman se katselee vedenpintaa, mutta se ei ole kovin kiinnostunut kaloista!


 Vaan minusta!! Siis se selvästi tuli katsomaan mikä kumma siellä puuhökkelössä kököttää!! Otan useita kuvia! Melkein siinä kohtaa tulee itku silmään. Sääkset eivät yleensä käyttäydy noin.


Se lähtee pois. Olen onnellinen kuvista! Ihan sama, tuleeko muita lintuja!! Taas menee sellaiset 10 min ja mitä, mitä!! Taas se tulee kohti tornia!!


Ei ole todellista! Siinä se pyörii ympyrää tosi lähellä! Ihan kun se ymmärtäisi tai tuntisi, minun innostuksen. 


Olen ollut alakuloinen, sillä äitini kuoli torstaina varhain aamulla. Olen itkuni itkenyt, mutta silti olo ollut silleen vähän niin ja näin.


Tänään oli Suomen luonnon päivä! Minulle luonto oli tänään oikein hyvä!! Sain sitä mitä juurikin tarvitsin. Voi olla, että tämäkin sääksi lähtee hyvin pian muuttomatkalle. Ilpo-satelliittisääksi on jo 25.8. jättänyt Suomen taakseen. 


Syyskuu alkaa huomenna! Minä olen valmis.

Kommentit

Rautalintu sanoi…
Kuulostanko mä ihan hullulta, jos mä sanon, että mulle tuli vahvasti tästä tunne, että äitisi kävi hyvästelemässä sinut?

Otan osaa suruusi <3
Tillariina sanoi…
Rautalintu, olen kanssasi itse asiassa aivan samaa mieltä....en vaan kehdannut sitä kirjoittaa!! Äiti kävi moikkaamassa!