Ankkalammella


Ankkalammella on aina erikoinen valo. Missään muualla kuviin ei tule tällaista kirkkautta ja sävyä. Kerran eräs tyyppi väitti, että käyttäisin erillistä valoa. En voi kun en omista mitään salamaa tai tuikkua! :)

Näitä pieniä "tikkuja" korentoja näin neljä. Yksi pariskunta oli suvunjatkamistouhuissa. Ehkä isotkin pian ilmestyvät paikalle. Jos ne vielä tulevat, päivystän lammella monta tuntia! Niin kovasti olen niitä kaivannut. Melkein olin jo kääntymässä autolle kun näin tämän ison ötökän. Tosi iso, n. 6-7 cm  tuntosarvineen.

Ei lämpötila noussut +17 C lämpimämmäksi. Pilvistäkin oli. Enää 2 työpäivää ja sitten alkaa loma. Minulla on töissä paljon viherkasveja. Niiden roudaaminen kotihoitoon on hommansa. Varsinkin kun on pari isoa lattialla olevaa kasvia, korkeutta varmaan 130 cm ja kultaköynnös, joka on kun liaani!Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Haa, kesän ensimmäinen sudenkorentosydän bongattu, huikea! Jep upea on valo ja muutenkin hienot kuvat.
Gunilla Bäck sanoi…
Upeat kuvat! Mukavaa lomaa sinulle. Toivottavasti pian tulee kesäisempiä kelejä.
Kirlah sanoi…
Hienot sudenkorennot, mutta komea on tuo ötökkäkin.
Matkatar sanoi…
Satumaiset kuvat!
Vikki sanoi…
Kaunis korentopari!
Juliana sanoi…
favourite combination of colors!!!

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :)
Katinka sanoi…
Ihana kuva sudenkorenoista. Yritän joka kesä itsekin kuvata niitä, mutta en ole mielestäni oikein vielä onnistunut. Jatkan yrittämistä =D.
Intianminttu sanoi…
Hieno korentokuva. Itsekin koin onnen hetken, kun bongasin sunnuntaina lähietäisyydeltä kesän ensimmäisen korennon, pikkuruisen tytönkorennon.
Kivipellon Saila sanoi…
Korennot ovat niin upeita, kuin koruja! Kaunis tuo ötökkäkin kyllä. Kyllä on Luojalla ollut puuhaa kun noiden pienten yksityiskohtia suunnitteli!
Häivähdys sanoi…
Tykkään kovasti tuosta alemmasta. Jotenkin selkeän kaunis.