Myrskyä luvassa


Vettä vihmoo, +12 C aamun lämpötila. Eilen se oli pari astetta jopa matalampi. Tuuli on jo kova. Puut huojuvat. Eipä tuonne oikein huvittaisi lähteä. Harmaa lintukuva, harmaaseen päivään.

Eilen työmatkalla näin kolaripaikan. Henkilöauto oli niin rutussa kun se melkein vain voi olla. Tuskin enää autoksi tunnisti. Kuorma-auto oli sen rutannut. Ihmeen kaupalla kuljettaja säilyi pienillä vammoilla. Paikalla oli pari paloautoa, poliisi, ambulanssi ja hinausauto. 

Toivottavasti sää pikkuhiljaa alkaisi lämmetä. Muutoin alkaa jo luonto kärsiä. Viime vuonna paljon pikkulintujen poikasia kuoli nälkään kun ei ollut hyönteisiä kylmän vuoksi. Nyt on osa muuttolinnuista jäänyt tulematta Suomeen sään vuoksi. 


Kommentit

Sussi sanoi…
Kiva kuva varpusesta!

Uudet henkilöautot menevät kolarissa tarkoituksella helpolla ruttuun etukeulasta ja perästä. Niiden tarkoitus on ottaa iskua vastaan ja suojata varsinaista matkustamoa.
Äityli-Mummo sanoi…
Toivottavast tää kesä ei jatku tälläsen...ainakaa kauaa. Vissii tää o sitä ilmastomuutokse aiheuttammaa :(
Susanna sanoi…
Kyllä tuon sään pitää lämmetä ihan pian. Sanon minä ;-)
Pirkkoinkeri sanoi…
Kyllä on sadetta, tuulta ja kylmää piisannut tälle keväälle, vaikka kesähän nyt jo pitäisi olla. Nytkin tulee vettä. Viime kuussa täällä päin satoi kaksi kertaa normaalin määrän.
Katinka sanoi…
On kyllä jännittävä keli ja kesän alku kertakaikkiaan. No, jos se siitä kohta puoluoliin lämpenisi. Nuo tuulet saisivat hellittää. Kolaipaikan kun näkee (onneksi en ole montaakaan nähnyt) niin aina tulee tosi onneton oli. Ne on jotenkin niin turhia kuoliemia. Hyvä jos tuossa kolarissa olivat selvinneet hengissä.