Sadepäivän postaus


Siinä ovat mun kamerat. Canon 6D, paras kaveri 70-300mm:n putkella ja toiseksi paras kaveri Olympus omd-em5 75-300mm:n putkella. Molemmilla on nyt kunnon hihnat. BlackRapid Curve vasemmalla ja oikealla Metro.  Tänään hain postista tuon Metron. Näkee tuosta vanhemmasta, että on hieman aurinko ehtinyt vaalentaa, mutta muuten se on ihan hyvässä kunnossa. Painoeroa on 1020 g seteillä ja kyllähän sen kokoeron voi havaita tästä kuvastakin jotensakin. Kun useamman tunnin kantaa kameraa, niin tuo kilo voi alkaa tuntua. Lisäksi kuljettaminen on helpompaa. Iso järkkäri on kuitenkin  pääasiallinen kuvausväline, mutta ei sitä oikeasti jaksa ihan joka paikkaan raahata. Molemmilla on puolensa. 

Juuri kuvan ottamisen aikaan oli todella pimeää. Kännykkäräpsy siis, vielä tärähtänyt sellainen.


Kommentit

TainaT sanoi…
Huh..mä en ikuna ossais tollasii käyttää ja sitt varma saisi ne mettäs rikki!Hyviä kuvia sinä noilla olet ottanut oikein ammattilainen sanoisin.
orvokki sanoi…
Onkohan nyt joku buumi putkille ja/tai kameroille. Olet jo kolmas, johon törmään. Ihanhan tässä tuntee itsensä aivan alkeelliseksi.
Mutta upea satsi kameraa sinullakin. Ja sen humaa kuvistasi.
Pasi Lepola sanoi…
Hyvä pari, kyllä noilla kelpaa kuvailla. Minulla tosiaan on tuo Metro kiinni 6D:ssä. Hyvin on kantanut, mutta nyt on alkanut epäilyttämään, että miten käy pidemmillä reissuilla uuden 120-300:n kanssa (4160g yhteensä).
Katinka sanoi…
Hyvöt kumppanit sinulla todella. Minulla on myös Rapidin hihna Sport malli. Se istui meikäläisen ruumiin rakenteelle parhaiten kun niitä Rajalassa "sovittelin" =).