Kiireinen viikonloppu ja uusi laukkuYhdellä työreissulla hajosi uskollinen ja ruma työlaukku. Siispä kaupan kautta. 5 min harkinta ja kassan kautta. Kesätyölaukku on tässä. Ikinä en oo omistanut keltaista laukkua. Ostan sitten syksyllä jonkun ruskean/mustan.
Viikonloppu meni kesäkukkia istutellessa ja niitä ostaessa. Vieraitakin kävi. Sää ei suosinut, joten yhtään kuvaa ei tullut otettua. 5 työpäivää jäljellä ennen lomaa. Karmea sää jatkuu, +9.5 C lämpötila. Vettä vihmoo ja tuulee.

Perjantaina kun tulin töistä ja hetken läppärillä nettailin ennen kauppaan lähtöä, niin sain varmaan jonkin verenkiertohäiriön. Päätä särki kovasti ja otin jo lääkettäkin. Sitten oikeasta kädestä lähti tunto. Sormet ja koko kämmen ikään kun lakkasivat olemasta. Tunnottomuus jatkui pian kasvoihin. Aivan kun olisi viivottimella vedetty, oikea puoli meni aivan turraksi ja tunnottomaksi. Huuli alkoi repsottamaan alaspäin. Siinä kohtaa alkoi hieman jo pelottamaan. Onneksi nämä kestivät vain ihan 4-5 min ja alkoi sitten tunto palaamaan pikkuhiljaa. Pahempaa oli silti tulossa. Puhe alkoi takkuilla. En tiennyt kaikkia sanojakaan. Se kesti puolisen tuntia tosi harmillisena ja sellaiset 45 min, että kaikki ennalleen. Hieroin niskaa ja kättä. Toivottavasti ei tule toisten. Jännä tunne kun ymmärsin muiden puhetta, mutta en saanut omasta suusta sanoja ulos, siis kokonaista lausetta. Enkä ollut ihan varma tuliko se sana suusta oikein ulos. Mies puhui "potkurista", minä mietin monta minuuttia, että mikä on "potkuri"!?! Ei tullut minkäänlaista mielikuvaa päähän. 

Kommentit

TainaT sanoi…
Nyt sitt kipinkapin lääkärille tollase "oireilun" vuoksi!
Vaikka olisikin mennyt ohitse..vaatii aina tutkimuksia. Hophop.

Laukku on kyllä mahdottoma yksinkertaise kaunis.
Äityli-Mummo sanoi…
Huih, otappa ystäväisei yhteyttä lääkärii ja kerro kokemuksest! Varmaa iha harmito, ohimenevä, mut silti!
Tuula Laakso sanoi…
Siis perjantaina jo moinen kohtaus, ota ihmeessä yhteys lääkäriin. Ihan varmuuden vuoksi. Jälkiviisas sanoisi, et ois heti pitänny, mutta jos kaikki nyt on hyvin niin varmista , että jatkossakin.
Anne sanoi…
Samaa mieltä kuin edelliset: kannattaa käydä lääkärissä varmistamassa. Tuo kuulosti pelottavalta.
Tillariina K. sanoi…
Joo, tilasin nyt huomiseksi lääkärille ajan. Mun työkaveri paukutti faktoja, että olisi pitänyt mennä heti. En itse kuitenkaan huolestunut kun se meni kuitenkin aika nopsaan ohi. On se kumma kun yhden paikan saa kuntoon, niin toisesta hajoaa. Loma ensi viikolla. Ei niin siis tippaakaan huvita juosta lääkäreillä. Sorry, kun tässä nyt purkaudun, mutta....harmittaa. Siis minä itte.
Kirsti sanoi…
Laukku on kyllä kaunis, mutta hyvä kun tilasit ajan lääkäriin. Kuulosti kyllä huolestuttavalta.
Piupau sanoi…
Hui hurjaa, olipa ikävä kokemus. Onneksi menet lääkäriin. Ihana laukku. Keltainen on väreistä paras!
Onneli Winter sanoi…
samaa mieltä kun muutkin... kaunis on laukku mutta lääkäriin olisi pitänyt mennä ihan heti!!! Toivotaan että selviää syy ja että ei uusiudu moinen <3
Vikki sanoi…
Hyvä että tilasit lääkärin, tuollaiset asia pitää ottaa vakavasti!
Työkaverini soittivat miulle tuossa tilanteessa ambulanssin. Olin vuorokauden sairaalassa, enkä saanut nousta edes sängystä, koska tilanne olisi voinut uusiutua. Kysymys oli TIA:sta.
En mitenkään peloitttele, mutta avun hakeminen ei ole tuossa tilanteessa ollenkaan liioiteltua.