Iltamakrot


Illalla muistin, että japaninhappomarjapuskathan ovat kukassa ja niissä on pörriäisiä. Ilta-aurinko on usein ihan kiva, mutta jatkuvasti aurinko paineli pilven taakse ja kun se tuli näkyviin, nousi välittömästi tuuli. Tästä ekasta kuvasta tykkään, se onnistui mukavasti.


Kun mulla on kamera käsissä, ei pelota yhtään olla pörriäisten seurassa.


Molemminpuolinen kunnioitus on voimassa.


Sää huononee, hellekelit peruutettiin. 


Kesälomaan on enää 16 työpäivää. Toisaalta tuntuu lyhyeltä, mutta tarkemmin ajateltuna onhan siinä vielä päiviä. Tiedossa on tilastoja, tutustumista uusiin tietokoneohjelmiin ja yhteen syksyllä alkavaan projektiin. Siis aika tylsää hommaa, mutta joskus sellaisiakin.


Kevät on mennyttä ja virallisesti kesä alkaa säästä huolimatta. En ole tehnyt minkäänlaisia suunnitelmia loman viettoon. Tytär tulee Teuvo-chihun kanssa keskiviikkona, tietää melkoista vipinää ja melskettä. Toivottavasti Venni-kisu ottaisi asian viimein ihan iisisti.

Kommentit

Sussi sanoi…
Komea kuvasarja!

Minullakaan ei ole suunnitelmia heinäkuun lomaa varten, on kivaa vain olla.
Kirsti sanoi…
Hienot makrot pörriäisistä :)
Gunilla Bäck sanoi…
Hienot kuvat! Oli tarkoitus mennä ulos eilen, mutta jäin laiskottelemaan kun jalat olivat niin väsyneet.
Noijan liikunta sanoi…
Blogisi kuvia on aina kiva katsella, siispä kiitos näistäkin. Itse olen ötökkäkammoinen ja kartan lähietäisyyttä; paitsi kuvatessa. Kamera tuo mukanaan jotain ihmeellistä turvallisuuden tunnetta. Kuvatessa unohtaa myös kaiken muun itseään ympäröivän. Sitä juoksee yleisellä tiellä linnun perässä kuin joku heikkopäinen. Touhussa saattaa mennä miehenikin maine...
Huopalintu sanoi…
Kivoja kuvia. Tykkään erityisesti viimeisestä peräpääkuvasta :)
Pieni Lintu sanoi…
Hui kauhia, minä niin pelkään ampiaisia! Vaikka olis tuhat kameraa kädessä! :D Kimalaisia uskallan kuvata läheltäkin. <3
Anne sanoi…
Mä tykästyin tuohon toiseksi alimmaiseen kuvaan.
Vikki sanoi…
Täällä tuuli niin hurjasti ettei ollut mitään mahdollisuutta kuvata.
Onnistuit hienosti, hyviä kuvia!
Tuo on niin totta, ettei kamera kädessä mitkään pörriäiset pelota.