Pihalla kukkii...


Meidän pihassakin vihdoin kukkii. Vuorenkilpi, norjanangervo, japaninhappomarja, kesäpikkusydän, omena- ja kirsikkapuut, pian myös taatanpihlaja. Sen kukkia en voi vastustaa, ne ovat kuin pitsiä.


Viileän sään vuoksi pölyttäjiä ei nyt ihan hirveästi ole näkynyt. Kaduttaa kun annoin painostuksen alaisena miehen muutama vuosi sitten leikata norjanangervot alas. Niissä ei ollut mitään vikaa tai ongelmaa, nyt ne ovat harvat ja ikävän näköiset. Mrrr...Nyt mies tahtoi piippuköynnöksen pistää matalaksi, mrr...mrr...Kommentit

Gunilla Bäck sanoi…
Kaunista! Sellaisia miehet ovat. Meillä piti haravoida niin että mehikasvit lähtivät mukaan.
Kivipellon Saila sanoi…
Upeita kuvia! meillä reppuruiskumies tekee selvää milloin mistäkin! Miehillä riittää kekseliäisyyttä!
TainaT sanoi…
Norjanangervon pitäisi kyllä oikein piristyä leikkuusta.Eka kesä risunen mutta sitten se kukinta alkaa.
Piippuköynnöstä en kyllä leikkaisi jos ei nyt jotenkin tiellä ole tai kuivahtanut..
Kauniita kuvia.
Tillariina K. sanoi…
Norjanangervot leikattiin varmaan jo 4 vuotta sitten. Ne ovat kyllä korkeudeltaan entisensä, mutta harvaa on kasvusto. Olen lannoittanutkin, mutta ei oo auttanut. Piippuköynnös piti leikata muka sen vuoksi kun se kiertää tikapuiden sivusta ja nuohoojan pitäisi päästä sinne keväällä. Hyvin olisi päässyt, sillä siihen tulee tosi myöhään lehti ja toisekseen, meillä ei ollut edes polttopuita, joten nuohousta ei edes tarvittu...On päässyt aina ennenkin jo 15 vuotta, eikä oo asiasta ikinä valittanut.
Katinka sanoi…
Voi miten kauniita kuvia! Ja sinun täytyy toden teolla suunnata miehesi mielenkiinto johonkin muuhun kuin kasvien leikkaamiseen =D.