Harrastus ylitse muiden!


Tänään tulee täyteen 4 vuotta siitä kun posti toi mun ekan järkkärin ja aloitin valokuvauksen harrastuksena. Silloinkin oli siis karkauspäivä! Ehkä se on mulle jatkossakin aina onnenpäivä! No, parisen vuotta sitten hommasin jo kyllä paremmat vehkeet, sillä touhu imaisi emännän enempi kun hyvin mukaansa! Into valokuvaamiseen ei ole yhtään lieventynyt. Ihan yhtä mielellään ja jännityksestä pinkeänä tulee lähdettyä kuvausreissulle, että mitä tänään tulee saaliiksi.

Parikin töyhtötiaista pörräsi ruokintapaikalla. Se on kyllä vikkelä liikkeissään. Ne kuulemma alkavat olla uhanalaisia Suomessa. Harmi homma. Nätti tipu kun mikä!Kommentit

Plaza de Mustis sanoi…
Onneksi olkoon, karkauspäivä on hieno päivä aloittaa mitä tahansa:) Kiva kuva töyhtötiaisesta.
Kvilttaaja sanoi…
Kaunis lintu. Pidä hyvää huolta niistä, että pesivät kesällä ja jatkavat sukua. En ole ikinä nähnyt töyhtötiaista. Hienot kuvat sait.
Noijan liikunta sanoi…
Töyhtis on nätti. Minäkään en ole onnistunut tuota koskaan näkemään.
Äityli-Mummo sanoi…
Kyl taas o silmäruokaa, ihanii kuvia tinttilöistä ja mitkä tupsukorvat kurrella, veikee ilme :)
Sussi sanoi…
Hienot kuvat! Valokuvaaminen on harrastus, joka vie mukanaan:)
Katinka sanoi…
Voin hyvin kuvitella, miltä sinusta on tuntunut tuolloin ja miltä tuntuu nyt. Mietin ihan tässä yks päivä, että noinko valokuvaamiseen voi kyllästyä? Vastaus oli että ei voi =). On se niin huima tunne kun sattuu saamaan kuvan jostain kauniista linnusta tai jostain muusta luontokappalleesta.
Kivipellon Saila sanoi…
Upeat punkkarikuvat! Kameran hankittuani se lepää valmiina pöydällä koko ajan lähtöä odotelleen, kuvaus tosiaan vie mennessään!