Kevättä kohti hitaasti, mutta varmasti


Onko jo kohtalon ivaa, että viikonloppuna oli surkea sää ja sitä edellisenä. Pahasti näyttää siltä, että myös tulevana! Sensijaan huomenna, ylihuomenna ja ehkä vielä torstainakin on ihan mahtavaa kuvaussäätä, jos ei tarvisi kökkiä toimistossa...Mun pihalintujen kesyttämisprojekti on alkupisteessä, sillä ne eivät ole tottuneet siihen, että pihalla liikkuu ihminen. Korkealla puussa tuijotetaan, että mene pois! Mene sisälle, että me päästään syömään! 

Toisaalta olen jotenkin hieman kyllästynyt näihin tirppoihin. Kaipaisi kovasti muitakin kuvauskohteita. On ollut vaikea talvi kestää. Toivottavasti vuoden päästä on toinen tilanne. Syksyllä olisi pihlajat notkollaan marjoja. Sitä myöten rastaita, tilhiä ja taviokuurnia oksat pullollaan! Mikäs siinä olisi kevättä odotellessa. Onneksi päivät pitenevät ihan silmissä. Ollaan jo voiton puolella. Siitä täytyy itseään muistuttaa. Tuntuu, että koko valokuvausharrastus on ihan jäissä. Viime vuonna keksin vaihtoehtoisia projekteja esim. ihmisten kuvaaminen linja-autossa. Nyt mua ei huvita mikään sellainenkaan. Yksi idea on ollut mielessä, mutta joku sen toteutuksessa kuitenkin tökkii. 


Kommentit

Marru sanoi…
Onneksi mennään kohti kevättä ja valoa... hetken pitää viel jaksaa odottaa.
Kivipellon Saila sanoi…
Kevättä kohden mennään vauhdilla ja kuvattavaa tupsahtelee varmaan eteesi roppakaupalla! Ihanan tomera tuo sinitintti! Uusia kuviasi odottelen!
Sussi sanoi…
Pian muuttolinnutkin saapuvat:)
Vikki sanoi…
Liityn toivomaan ensi vuodelle näitä samoja asioita, eiköhän me saada vielä monta muutakin peukuttamaan :)
Ninnu sanoi…
Kauniit heleät värit kuvassa. Suloinen sinitintti! Pari viikkoa, niin alkaa jo kevätkuukausikin :-).