5.11.17


Sain tietää viime viikolla, että lintuyhdistyksen ruokintapaikka on avattu linnuille! Sinne oli kovasti halu mennä, sillä siellä on usein nähtävillä harmaapäätikka, töyhtötiaisia, pyrstötiaisia, hömötiaisia, punatulkkuja, mustarastaita ja käpytikkoja. Palokärkikin joskus pyrähtää ohi! No, sinne ei kannata lähteä kovin epävakaisessa säässä. Toivotaan, että pian sää olisi hyvä joku viikonloppu! 

Olen hieman huonosti jaksanut kesyttää oman ruokintapaikan lintuja. Siellä pitäisi jaksaa tönöttää enempi näkösällä. Lintuyhdistyksen paikka on ihan parkkipaikan ja kodan vieressä. Siinä pyörii ihmisiä jatkuvasti. Linnut tottuvat hälinään!


Kommentit

Meidän ruokintapaikalla on tosi vähän käynyt lintusia. Viime viikon alussa tuossa pyöri talitintteja katselemassa ikkunoista sisälle, mutta olisivatko kyllästyneet odottelemaan, kun vasta torstaina kerkisin ruokaa hakemaan... Tai sitten vaikuttaa lumien sulaminen. Eiköhän hyö taas meillekkin löydä tiensä :) Oli kyllä viime talvena niin ihana seurailla lintuja puuhailuita. Itse en kyllä niin hyviä kuvia niistä saa kuin mitä sinä. Näitä on aina ilo katsella <3
Äityli-Mummo sanoi…
Äiti pihal eile talitinttejä, hömötiaisii, sinitiaisii, kuusitiaine, peippone, käpytikka.
Carola Lehtonen sanoi…
Punatulkkuja ja tilhiä kovasti odottelin pihlajiin, mutta eipä niitä ole näkynyt!!Sensijaan mustarastaita ja talitinttejä näkyy.