Onko täällä ruokaa?


Kaksi punatulkkukoirasta pörräsi ruokinnan lähistöllä Hattelmalanjärven parkkipaikan ruokintapisteellä, mutta eivät uskaltaneet tulla syömään kun olin siinä 4-5 metrin päässä retkituolissa istuen kuvaamassa. En ehtinyt kauan aikaa olla paikalla kun alkoi satamaan vettä aika runsaasti. Kotiin tullessa jo sitten taas kirkastui. Punatulkkujen lauleskelu on niin omanlaistaan, että sen kyllä erottaa helposti. Oli niin hämärää, tarkennus ei oikein toiminut. Huomisesta ei taida olla kuvauspäiväksi, katsotaan nyt. Omalla ruokintapisteellä kotipihassa kävi paljon lintuja. Olen luullut, että närhiä on vain pari. Nähtävästi niitä onkin viisi. Aamulla nähtiin tosi harmaa jättiorava, taisi olla se meidän pikkuoravien mummo!

Kommentit

Hyvä kuva :) Mukavaa viikonloppua :)
Rautalintu sanoi…
Meillä oli naapurin pihakoivussa varmaan 6-7 punatulkkua ja mun raastoi aivan sydäntä, kun oon päättänyt, etten tänä talvena laita jyväruokintaa lainkaan. Eihän ne tulkut tähän jää, jos ei niille oo mitään tarjota. Tuskin tulevat maahan pudonneita talipallon rippeitä syömään.
Susanna sanoi…
Meidän pihassamme vierailee punatulkkupariskunta. Ihan lähellä teitä siis :-)
Kvilttaaja sanoi…
Punatulkkujen näkeminen on aina niin ilahduttavaa. Outoa, että tuollaiset väriläikät viihtyvät täällä.
seita sanoi…
Taitaa talvi olla tulossa kun punatulkut ilmestyvät ruokaa kyselemään.
Hymyilytti tuo pikkuoravien mummo :)
Äityli-Mummo sanoi…
Ke ja to talitinttilauma (n.20 kpl) pörräs pihakoivus, viserrys ol kova, kiva täs istuis hei touhuu seurata.
Irja sanoi…
Huikea kuva! Meillä törmäsi ikkunaan ja kylläpä siinä yksi aamupäivä meni aamutakkilookissa pahaksi kun sitä elvyttelin:)
Jael sanoi…
Nämä sinun lintukuvasi ovat kyllä tosi upeita:)