Maistuu, maistuu...


Pari järripeippoa istui puussa ruokailemassa. Toinen oli kokoajan niin varjossa, ettei kunnon kuvaa saanut. Ne olivat aika korkealla, mutta eivät välittäneet juurikaan minusta. Kovin olivat arkoja muut linnut. 

Ihanaa kun tämä vuosi loppuu. Jotain hyvääkin tapahtui, mutta enimmäkseen ikäviä asioita. Jotenkin tuntuu, että kun yhdestä murheellisesta selviää, niin toinen jo painaa päälle. Oma terveys on viime aikoina rassannut useammankin kerran. Se pitää paikkaansa, että täytä 50 vuotta ja tervettä päivää ei näe! Ainakin minun kohdalla. Käsivarsi kipuillut jo puoli vuotta ja se ei näytä paranevan millään. Verenpaineet nousi taivaisiin ja sain lääkkeet. Mitä seuraavaksi? 


Kommentit

Ihania kuvia. Nyt, kun lintujen ruokintapaikalla käy kuhina, niin olet usein mielessäni ja pohdin, että tästäkin tilanteesta saisit niin hyviä kuvia otettua :) Omat otokseni ovat suorastaan surkeita :D
terveydenreistailu on niin inhottavaa! Itselläni tuntui olevan niin, että 30v ja hyvästi terveet päivät!
Toivotaan, että ensi vuosi on Sinulle armollinen ja korvaa tämän vuoden monin kerroin <3
Kvilttaaja sanoi…
Sairastelussa kannattaa ajatella, että kremppa on ohimenevää. Kun ajattelee taaksepäin, huomaa että moni kremppa on yrittänyt kimppuun, mutta häipynyt ajan saatossa. Järripeippoa en ole onnistunut näkemään koskaan. Sait tosikivoja kuvia siitä. Onnittelut.
Äityli-Mummo sanoi…
Mie nii oon kaivannu näit siu kuvia. Upee punaruskee väri, soma tirpune.
Cheri sanoi…
Hienoja otoksia jälleen, olet kärsivällinen ja taitava luontokuvaaja. Toivottavasti seuraava vuosi on krempaton. Kokemuksesta voin kertoa, että tervettä elämää on myös parasta ennen -päivän jälkeen 👍🏻
pike sanoi…
On tuokin kaunis lintu, en luultavasti ole koskaan nähnyt, harmi kun lintuja on nyt vähempi alku kesä kylmyyden ja ruuan puutteen takia.
Päden paja sanoi…
Upeita kuvia olet saanut♥ Mukava on lintujen ruuanhaku puuhia seurailla:) Leppoisaa päivää!