4 vkoa talvilomaan


Kyllä loman odottaminen on kivaa! Vielä kivempaa se olisi, jos siihen olisi vain viikko tai kaksi! No, ei neljä viikkoa tässä iässä kauan kestä. Aika kun kuluu näin vanhempana nopsempaan! Loman vietän melko varmasti kotosalla kuten tavallisesti, mutta tykkäänkin olla kotona. Reissussa tulee heti kissoja ikävä ja en osaa oikein nukkua vieraassa paikassa. Olisi vaan oikein nättiä säätä, se olisi mahtavaa! Kuvaussäätä siis.


Melkein aina kun käy Aulangolla näkee puukiipijän! Olisi hauska tietää, onko se aina se sama vai onko niitä useita yksilöitä? Se tykkää syödä maasta mitä on tippunut. Harmittavasti on vaan noita risuja ja keppejä tiellä, että parhaimmat poseeraukset menee ns. läskiksi! 


Kommentit

Daphnion sanoi…
Näin viime syksynä ensimmäistä kertaa elämässäni puukiipijän. Olin veljeni mökillä Vihdissä ja siellä ihan pihapiirissä suloinen lintu pyöri eestaas. :)
Carola Lehtonen sanoi…
Sinulla on kyllä hyviä lintukuvia ja silmää ottaa kuvia ja varmasti myös hyvä kamera.
Carola Lehtonen sanoi…
Sinulla on kyllä hyviä lintukuvia ja silmää ottaa kuvia ja varmasti myös hyvä kamera.
Kivipellon Saila sanoi…
Onpa sievä pikkuinen! Neljä viikkoa menee siivillä ja pian pääset lomalle ja kuvailemaan, toivottavasti säät suosivat!
Rautalintu sanoi…
Hauska tuo viimeinen kuva. Vähän niin kuin Bambi liukkaalla jäällä. :D
Irja sanoi…
Voi että on hieno kuva puukiipijästä, eikös se ole vähän piilottelija:) Kyllä on pakko saada kohta putki että saisi kunnon kuvia eläimistä ja luonnosta muutenkin:)