Tilastoja!


Tein diilin töyhtötiaisen kanssa, että kertoo vähän "Tillariinan fotoboxin" tilastoja! Itseäni ne nyt eniten kiinnostaa, mutta jos joku muukin tykkäisi! Blogi näki päivänvalon 4.3.2012.  Tämä on blogin 2465. postaus! Kuvia on moninkertaisesti, sillä tykkään laittaa yleensä 2-5 kuvaa/postaus.
Kävijälaskurissa on luku 345 811 (1.1.2018). Sen ei pitäisi laskea omia käyntejäni. 

Vuosi 2013 oli ennätysvuosi 526 postauksella! "Huonoin" vuosi oli 2016, vain 295 postausta. Jos kuvaamaan pääsee ja kuvia on saatu, voin siis laittaa päivässä parikin juttua, aamuisin klo 6-7 tärähtää eka ja toinen yleensä iltapäivällä. Yleensä ne on kirjoitettu samaan aikaan ed. iltana, mutta julkaisu aikataulutettu. Blogi toimii itselle kuvapankkina ja eräänlaisena päiväkirjanakin. Alussa julkaisin vähän kaikenlaisia juttuja ja kuvia, mutta sitten pikkuhiljaa tästä tulikin luontoblogi. Säännöllisin hairahduksin hieman sivuraiteille, ihan vaan omaksi huviksi ja osittain luontokuvien puutteesta!

Lukijoita on 216. Määrä on pysynyt varsin samana jo pitkään. Kiitos kaikille lukijoille, ei tätä ehkä ihan pelkästään itselle viitsisi tehdä! On tämä yksi somessa olemisen muoto ja on vieläkin kiva käydä vastavierailuilla lukemassa erilaisia blogeja! Näin vanhenmiten valitettavasti on tullut vähän laiskaksi laittamaan kommentteja. Siinä pitäisi pystyä vähän parempaan!


Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
KIITOS siulle näist ihanist kuvist, näitä ku oikei hartaas kahteloo, huomaa monta hienoo yksityiskohtaa, mitkä muute jäis näkemättä <3
Rautalintu sanoi…
Näitä on aina yhtä mukava käydä ihastelemassa :)
Taija Oksanen sanoi…
Olet kyllä jaksanut ihailtavan hyvin pitää blogiasi :)