Kuvakansion jämät


Aulangon reissu on nyt kaluttu loppuun. Kaikki kuvat julkaistu. Aulangolla on nähty useammankin kerran pohjantikka. Sitä en ole nähnyt kun kuvissa. Ei se vaan ilmesty paikalle koskaan kun minä siellä oon. Eikä edes harmaapäätikka, joka on siellä alvariinsa. No, jos joku päivä vielä. 

Lintulajilista alkoi sitten alusta. Taitaa olla 17 lajia nyt nähtynä. Pihabongauskin on taas edessä. Kivoja lintujuttuja edessä. Talviloma on helmi- ja maaliskuun vaihteessa. Siihen on suuret odotukset noin lintujen bongauksen kannalta. Vein eilen Hattelmalanjärven ruokintapaikalle uuden talisiemenköntin. Kyttäsin kärppääkin 45 min., mutta ei suvainnut kun hieman päätä nostaa lumesta. Ei se aina nappaa, luontokuvauskin on vähän onnenkauppaa!

Vimppa lomapäivä menossa. Kaikki hyvä loppuu aikanaan. 


Kommentit

M.T. Ainasoja sanoi…
Haha, mulla on vähän sama tilanne aina, kun menen jonnekin, missä on mukamas ruokkeja. Ei ole ikinä silloin, kun minä saavun. :D Mutta hei, itse olen havainnut tänä vuonna vasta ihan pari lajia. Viimepäivinä ei ole tullut kauheasti ulkoiltua valoisaan aikaan. :D
Äityli-Mummo sanoi…
Sorsii Vuokses piisaa, asustelloot mootoritie silla alla. Avanno lähel uiskentelo 3 isokoskelo pariskuntaa, niitte läheisyyves pörrää 2 yksinäistä ukko koskeloo, välil tulloo yksinäine uivelo tervehtimmää. Parin päivän o viel tilhiparvet pyrähtelkoivust toisee, kova ol sirkutus. Tintit hyppelehtii puust toisee.